DK 18 Elemeler M:4 | Türkiye 2-0 Kosova | M.S | TV8

Noldu Arda ucmuyor mu

Oyle bir algi yaratildi ki sanki Arda muthis oynuyor bu takimi finale cikarir

Sent from my iPhone using Tapatalk

O değilde Terim'inde aklını aldılar ya daha bişey diyemiyorum. Normalde Terim lafını yiyecek adam mı !! :)

Birileri emri verdi, almak zorunda kaldı. Ve hala kimse Euro 2016 da ne olduğunu anlatmıyor.

O değilde Terim'inde aklını aldılar ya daha bişey diyemiyorum. Normalde Terim lafını yiyecek adam mı !! :)

Birileri emri verdi, almak zorunda kaldı. Ve hala kimse Euro 2016 da ne olduğunu anlatmıyor.

Memlekette yiginla omurgasiz "adam" var. Özellikle de son 15-20 yilda türedi bunlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hoca mutsuz, hoca gergin, maçta değil gibi.

İstifa is coming gibi.

Hala 0-0 yuh be kardeşim.

Bu maçı kazanamazsak hocanın maç sonu açıklamaları belli. "Tüm oyuncuları kadroya aldık, yine de Kosova'yı yenemediler. Benden bu kadar." diyecektir.

Çok fazla aşırı efor sarf edip deli danalar gibi saldırıyorlar maçın başından beri. Biraz daha sakin, dengeli oynamaları gerek diye düşünüyorum. İkinci yarı kondisyon olarak çok eksik olabilirler eğer golü bulamazlarsa.

Son zamanlarda takip edemedim. Ft istifa edecek diye okuyorum.
Ciddi bir gelisme mi var?

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. dakika, Türkiye'nin bir hücumu; rakip yerleşik. Oyun tamamen rakip alanda oynansa da 3. bölgede hareketsizlik sonunda oynanan uzun top.

CxFCOAIXUAAmpRY.jpg

Hep derim su Yasin ve Volkan Sen kadar beyinsiz futbolcular yok Türkiye'de. Belki bizim Sabri olabilir ama o hem beyinsiz hem kazmanin teki o yüzden baska bir boyutta benim gözümde.

Fatih hocam mutsuz, Fatih hocam düşünceli..

Oha Terim'i ilk defa gördüm. Salmış aga bu adam hani z.kinde değil derler ya aynen öyle.

Seluk seni futbolcu yapanin var ya. Lan mtde bile saklaniyor

Geri
Üst Alt