DK 18 Elemeler M:4 | Türkiye 2-0 Kosova | M.S | TV8

Ftorun aslanlari fark atacaktır. 4-0

Izlemiyorum bu maci.

Topal, Selcuk, Burak gibi oyunculardan biktim artik. Tipki bizde Sabri, Selcuk, Balta oldugu gibi..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu takımı da yenemeyeceklerse bıraksınlar futboldan para kazanmayı renktaş :red:

Avrupa'da 2 ülke futbolda kadrosunu kullanamıyor; Sırbistan ve Türkiye. Bana göre Avrupa'nın en iyi 10-12 kadrosundan 2'si bu iki ülke ama başarı sıfır.

Sırplar bu elemede iyiler gerçi ama önceki elemelerde rezillerdi. Bizim kadroda az-buz kadro değil. İzlanda'nın kadrosuyla aramızda uçurum var ama adamlar müthiş uyumlu oynuyor.

Havalimanindan sehre giden yolla belli basli yerlere baskomutani selamlayan pankartlar konmus

gelecek reis sanirim hakikaten

parator hocam kosavayı farkla yenip dünya kupası galibi gibi maç sonu coşacagı mac olacaktır

uzun adamda macı izleyecegine göre bugun primler yüklüdür görün bakın nasıl koşarlar

parator hocam kosavayı farkla yenip dünya kupası galibi gibi maç sonu coşacagı mac olacaktır

uzun adamda macı izleyecegine göre bugun primler yüklüdür görün bakın nasıl koşarlar

Midem bulaniyor bu ülkeden.

Kosova kazansa üzülmem, o derece yani. Herseyden soguttular.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

cöpler bu macta siritacak, millet oooo ooooo oooo iyi topcularmis diyecek.

bfb9432153131537f01bd7c5cfed01a3.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hepsinin canı cehenneme.Euro 2016'da birbirlerini yemiş şerefsizler.Ulan o milli formayı giyiyorsan her şeyi bırakıp mücadele edeceksin.Rezil herifler.Yaptıkları şey prim,tartışma.Milli takım aralarından nefret ediyorum.Yok iyi mücadele eden bir takım olsa neyse de o da yok.Ruhsuz,paragözler...:mad:

Geri
Üst Alt