DK 18 Elemeler M:6 | Kosova 1-4 Türkiye | MS | 11 Haziran | TV8

Kalan maçları alırsak çıkarız, ama bu kafayla hayli zor gibi.

Kendi ülkesinde stadı olmayan ülkeyi yendik yahu.. sanki İspanyayı çarptık

Toplantı hangi kanalda kaçırmayalım.

Bu gruptan en kötü ikinci cikmaz...

Ikinci kez üst üste cok competitive bir gruba düstük. En iyi ikinci direk katiliyor olsa, yine bizim gruptan cikardi.

Çıkamayız zaten. Kalan 4 maçtan bir tanesine bile kazanırız diyemiyorum

Hem Izlanda hem de Hirvatlar ile iceride oynuyoruz ama cok zor ya. Finlandiye ve Ukrayna gibi zor deplasman var iki tane de.

Muhtemelen mevcut tablo ile biter grup. Hirvatistan ve Izlanda birinci ve ikinciligi paylasirlar.

Ne som agizliyim ya. Bunu yazdiktan sonra Izlanda gol atti.
Doksanda atmışlar, beraberlik fena olmazdı ama yine fena değil durum. İş bence Ukrayna deplasmanında bitiyor, ordan galibiyet alabilirsek önümüzde ki iki rakip ile içerde oynayacağız.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yusuf Yazıcı çok saf bir yetenek.

Biraz daha üzerine koyarsa çok iyi yerlere gelir. Mesut Özil kumaşı var bu çocukta.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Takmadım ben daha vasat oynadığı 1 tane milli maç yok dedim.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya cocuk topu topuna 6 maca cikmis daha. En fazla aldigi süre de 76 dakika.

Daha bir defa bile 90 dakika oynamamis. Ayni seyi Yunus icin de diyor herkes, hemen cöp ilan ediliyor bunlar milli mactaki "performanslarina" göre.

Biraz cabuk ve acele fikir üretiyorsunuz bence. Yunus da iyi, Enes de iyi futbolcular. 5 tane yarim yamalak milli maca göre cöp ilan edilecekse yandik. Volkan Sen, Ozan Tufan'in falan düzenli oynadigi bir Milli Takim bu sonucta.

Yusuf Yazıcı çok saf bir yetenek.

Biraz daha üzerine koyarsa çok iyi yerlere gelir. Mesut Özil kumaşı var bu çocukta.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Trabzon'da Abdülkadir Ömür var ben onu bekliyorum esas yetenek o ve 99'lu

Trabzon heba etmezse çok önemli bir futbolcu olabilir.

Ya cocuk topu topuna 6 maca cikmis daha. En fazla aldigi süre de 76 dakika.

Daha bir defa bile 90 dakika oynamamis. Ayni seyi Yunus icin de diyor herkes, hemen cöp ilan ediliyor bunlar milli mactaki "performanslarina" göre.

Biraz cabuk ve acele fikir üretiyorsunuz bence. Yunus da iyi, Enes de iyi futbolcular. 5 tane yarim yamalak milli maca göre cöp ilan edilecekse yandik.
Cengiz de çok süre almadı ama milli takımda da bir seviyede oynuyor. Yunus ta Enes te yeteri kadar oynadılar yorum yapmak için.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su cengiz yusuf oguzhanin yurtdisina gitmesi lazim cok iyi yetenekler var bunlarin yurtdisinda gelismesi lazim.

Geri
Üst Alt