DK 18 Elemeler M:6 | Kosova 1-4 Türkiye | MS | 11 Haziran | TV8

Fatih Terim: "Birçok konunun aydınlanmasını istediğinizden eminim. Günlerdir gündemi meşgul eden birçok olay oldu. Hatta, son 1 ayda."
Terim: "Her kampta ben 'sabredelim' demekten yoruldum. Mecazi anlamda söylüyorum ama yoruldum yani."
Terim: "Bazıları milli takımın başarısını önlemek için hareket etti. Elinizde arşiv var. Kimlerin neler yaptığını göreceksiniz. Artık yeter"

Terim: "Yarın maç bitimi TSİ 01.00 olacak. Bir gün sonraya kalsın istemiyorum. Yüreğim hakikaten hem kabardı hem daraldı."
Terim: "Yaşanmış çok şey var. Ben bunları söylemeyi karakterime, tecrübeme, seviyeme uygun bulmuyorum."

Terim: "Yarın maç bitimi TSİ 01.00 olacak. Bir gün sonraya kalsın istemiyorum. Yüreğim hakikaten hem kabardı hem daraldı."
Terim: "Yaşanmış çok şey var. Ben bunları söylemeyi karakterime, tecrübeme, seviyeme uygun bulmuyorum."
Hocami yakindan takip etmen beni sevindirdi

terim : ardaya yolu verdim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arda'yı kovmuş.

Fatih Terim: "Gönderme kararım benim, AÇIK ve NET!"

Fatih Terim: "Ama milli takımı bırakma kararı Arda'nın."

Terim: "Zaman zaman gerginlikten beslendiğim olmuştur. Beslendim ama korkmam gerginlikten. Aşırı yük, aşırı stres... Bunlara alışığım."
Terim: "Arda'ya kampta kalamayacağını belirtip, eşyalarını toplamasını söyledim. Gönderme kararı benim. Milli takımı bırakma kararı onun."
Terim: "Oyuncu, milli takımda oynama şerefini bir gerekçeye bağlasa bile ben milli takım formasını pazarlık konusu yapar mıyım?"

puhahahaha terim hocam sürekli oyuncu diyor ardaya isim zikretmiyor puhahahaha

Fatih hocam Arda'yı "oyuncu" olarak lanse ediyor. Tıpkı Ünal Aysal'ın "eleman" demesi gibi.

Terim: "Oyuncuyu almadığım süreçte tüm araya girmeye çalışanlara rağmen doğrulardan vazgeçmemiştim. Oyuncu benimle pazarlık yapacak öyle mi?

Oyuncu yerine koca kafalı şahıs demesini tercih ederdim.

satmıyacaktın bizi fatih bey.şimdi uğraş dur bunlarla.gerçi ardanın bize bir daha gelmemesine neden olacaksa takımın başına gelmesini isterim.

Terim sikiyorsa Babacan Selcuk caner ve Buragi'da oynatma. Yemez ama

Onur
GG Caglar Topal Hak
Ozan
Ozzy Yunus
Emre Enes xxx

oynat
Niye yemesin volkan ayısı oynamıyor emre oynamıyor da bu yazdığın götü boklular kim ki onları oynatmaktan korkacak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim: "Oyuncuyu almadığım süreçte tüm araya girmeye çalışanlara rağmen doğrulardan vazgeçmemiştim. Oyuncu benimle pazarlık yapacak öyle mi?
Puhahahaha geri vites yapıp almadın mı oyuncuyu nasıl vazgecmedin puhh sana

Fatih Terim: Esas, yarın maçtan sonra hazırlanın...

139278_20130619125618.jpg

Fatih hocam Kosova'lı gazetecileri iblemiyor. Yugoslav'lara sempatisi olmadığını biliyoruz ama faşistlik yakışmıyor hocama. Arnavut kökenli biri olarak bu davranışının beni kırdığını üzülerek belirtmek isterim.

Maçı sallayan yok herkes maç sonu konuşmasını bekliyor :D

sent via GSC

Niye yemesin volkan ayısı oynamıyor emre oynamıyor da bu yazdığın götü boklular kim ki onları oynatmaktan korkacak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okadar olaylardan sonra niyr geri cagirip oynatti? Yarin'da Oynatacak ( Belki Burak oynamaz Cenk ve Enes daha iyiler diye su anda)

Geri
Üst Alt