DK 18 Elemeler M:6 | Kosova 1-4 Türkiye | MS | 11 Haziran | TV8

-----------------------------------------Volkan Babacan---------------------------------------------

--Şener-------------Çağlar-------------------------------------Ahmet------------Caner-------------

----------------------Yusuf Yazıcı-------------------Oğuzhan-----------------------------------------

----Cengiz--------------------------Hakan Ç.-----------------------------Emre Mor------------------

--------------------------------------Enes Ünal----------------------------------------------------------

11'ini monte edip kullanmalıyız.Belki Hakan veya Yusuf yerine bir çapa gelebilir.

Ciddi misin Alpay? Bu orta sahada kim rakibi karsilayacak kim top kesecek ikili mücadele kazanacak? Yusuf ve Oguzhan en az bizim Selcuk kadar yumusak adamlar.

Topal kazma mazma ama takimda top kazanabilen nadir adamlardan biri.

Selçuk'ta dayaklık iş yapıyor. Madem hava topuna çıkamıyorsun o zaman hangi akla hizmet ceza sahasına gelip, boşuna yer işgali yapıyorsun arkadaşım.

Volkan Şen
Ozan Tufan
Selçuk inan
Hasan Alinin olduğu takım DK ya gitmesin zaten

Selçuk'ta dayaklık iş yapıyor. Madem hava topuna çıkamıyorsun o zaman hangi akla hizmet ceza sahasına gelip, boşuna yer işgali yapıyorsun arkadaşım.
Hayır sıçrasa ama vuramasa anlarım da denemiyor bile sadece mal mal hareketler yaptı ve golü izledi :D

Semih Kaya'da böyle ee tabii yeriz o kadar kafa golünü normal

Emre Mor´un oynamama sebebi, hazir olmamasindan kaynaklaniyor. Kendisi demis 20 dakikalik nefesi var diye. Tuchel denilen o gavat mahfetti cocugu, mundar etti wallah. Su Qualifikasyon maclarinda bir türlü mac temposu full olan bir Emre göremedik.

Mehmet Topal konusunda ikiye ayriliyorum. Özellikle yan toplarda zayif kaliyor stoper olarak. Ama savunmanin diger facetelerinde mücadeleci yapisi, hirsi ile felan cok basarili. Normalde Ömer Toprak olmali yerine, ama Ömer cok zayif oynuyor Milli maclarda... Belki yan toplarda daha iyi, ama savunmanin diger yönlerinde eksik oynuyor.

Volkan Sen cok gereksiz... Oguzhan da Selcuk´un, yada Ozan´in yaninda oynamasi lazim...

Burak - Enes
Emre - Selcuk - Oguzhan - Cengiz

Cikabilecegimiz en iyi orta saha ve forvet hatti bana göre... Cengiz´de acik dan cok, daha merkez agirlikli daha etkili oynuyor...

Altınordu Beyin Merkezli Eğitim antrenörü Michel Bruyninckx: Türk gençleri sahada beynini nasıl kullanması gerektiğini tam olarak bilmiyor.

DCC6AJLXYAEjxaj.jpg

Emre Mor´un oynamama sebebi, hazir olmamasindan kaynaklaniyor. Kendisi demis 20 dakikalik nefesi var diye. Tuchel denilen o gavat mahfetti cocugu, mundar etti wallah. Su Qualifikasyon maclarinda bir türlü mac temposu full olan bir Emre göremedik.

Mehmet Topal konusunda ikiye ayriliyorum. Özellikle yan toplarda zayif kaliyor stoper olarak. Ama savunmanin diger facetelerinde mücadeleci yapisi, hirsi ile felan cok basarili. Normalde Ömer Toprak olmali yerine, ama Ömer cok zayif oynuyor Milli maclarda... Belki yan toplarda daha iyi, ama savunmanin diger yönlerinde eksik oynuyor.

Volkan Sen cok gereksiz... Oguzhan da Selcuk´un, yada Ozan´in yaninda oynamasi lazim...

Burak - Enes
Emre - Selcuk - Oguzhan - Cengiz

Cikabilecegimiz en iyi orta saha ve forvet hatti bana göre... Cengiz´de acik dan cok, daha merkez agirlikli daha etkili oynuyor...

Aynen Emre Mor'u Dortmund geçen sene mahvetti
Oynatmıyacaklarsa kiralamaları gerekirdi. Hem kendi yatırımları boşa gidecek hemde oyuncunun potansiyeline ulaşmasını engellediler. 1 sene çok önemli genç bir oyuncu için
Bu senede oynayabileceği bir yere gitmezse bir daha hiç bişey olmaz o çocuktan

Onur
Gökhan Caglar Ömer Caner
Ozan Oguzhan
Calhanoglu Yunus Cengiz
Enes

11imiz bu olmali

Şu Burak'tan iyiki kurtulmuşuz be kardeşim her hareketi falso darısı ekürisi Selçuk'un başına

Yaşlı olduğu içi halı sahada kaleye geçen amca oyuna giriyor.

Gsc Mobile App

Geri
Üst Alt