DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

Lucescu ile hicbir alakasi yok. Tamamen oyuncu kalitesiyle alakali. Defansta Serdar ile Mehmet Topal oynuyor. Kalitemiz bu.
ya arkadasım ukraynanın eti ne budu ne?
su cıkan kadroya bir baksana
fbnin artıklarını doldurmus takıma
bu ulke ukraynayı yenecek takım cıkaramıyorsa bu turnuvaya hıc katılmasın zaten

Ne biz nede bu Ukrayna dünya kupasına gitmeyi net hak etmiyor.
Futboldan soğutur bunlar resmen. İğrenç iiii.

Herkesin istediği kadro çıksın yine bir bok olmaz milli takımdan, ciddi zeka eksikliği var

Eğitim şart

Ya arkadaş hala mal mal konuşuyor spiker ilk yarı 6-0 olması gereken maç şansa bala 2-0 bitmiş hala yok hakem, yok ofsayt de get

Bu ligin en leş savunma hattı kimde diye sorulsa ilk 3 hafta sonunda ortak karar Fenerbahçe olur sen git ordan nerede çer çöp savunmacı varsa sırf oynuyorlar diye takıma al. Şener benim kardeşim gibidir severim eyvallah ama sezona rezalet başladı bile bile onu bu maçta Konop. önüne atıyorsan senin hocalığına tüküreyim. Aynı şekilde İsmail malı hep topçu olsa Yarmo. onunla top diye oynar. Yanına sezona mal gibi başlayan Topal ve Galatasaray'ın en zayıf karnı Serdar (ki sağ stoper olarak) oynatıyorsun önlerinde 38'lik Emre, götünü kaldıramayan taraftarı tarafından yuhalanan Ozan.

Çok ucuz kurtulduk şimdilik ama ikinci yarı elek olacağız gibi, ulan böyle rezil oyuncuları koyuyorsun, öndekiler desteğe gelmiyor, Tolga nerede oynuyor belli değil. Gel de Terim'i arama birde herif yıllarca bu ülkede çalıştı futbolcularını biliyor.

Konoplyanka istedigi zaman pozisyon yaratiyor, beklerimiz rezalet

Fener bu Sener'e ve Ismail'e nasil dayaniyor helal olsun

Fenerbahçe sanki çok iyi top oynuyormuş gibi doldurmuşlar takımın yarısını onlardan. :red:

DIvitW_W4AEPkem.jpg

Ya arkadaşlar elim ayağım titriyor ya. Biz niye sürekli kendimizi bu durumlara sokuyoruz? Bu Lucescu belası nerden geldi milli takıma?

Yedeklerde Oğuzhan, Emre, Ömer Toprak, Çağlar, Yunus, Nuri Şahin gibi oyuncular varken oynayanlar Ozan Tufan, Mehmet Topal, Ismail Köybaşı, Serdar Aziz gibi oyuncular.

Bu nedir abi nedir? Sürekli yanlış 11leri çıkarmak için paramı veriyorlar bizim milli takıma arkadaş bunun açıklaması olabilirmi?

Sonra yat kalk yabancı sınırlamasını tartış. Allah belanı versin senin çingene Lucescu, pislik. Terimle birlikte güzel jenarasyon yakalıyorken baltaladılar milli takımı. Arda şerefsizi seninde allah belanı versin kurtulalım.

Terim'i sevmem ama onu göndermek için tetikçilik yapan Rüştü ve Rıdvan çıkıp hesap versin şimdi

Terim olsaydı asla böyle olmazdı bu maç

Ozan, Sener, Mehmet Topal ve Serdar'in basta olmak uzere ben bu takimin taaaaaaa... Bu Ukrayna'yi bizim Galatasaray'imiz paramparca eder. Ezik buzuk oynayan, kisiliksiz bir Milli Takim'a sahibiz... Allah belanizi versin.

ozan emre tolga topal ismail şener volkan
ilk aşamada sana en az 7 adet yanlış seçim var diyebilirim ilk 11de

Kono bu sene tekrar eski gunlerine dönmüş

Bilmem yazildimi ama Alman spiker ozan tufan icin söyle dedi: "ben teknigi böylesine zayif olan bi orta saha oyuncusunu görmedim. En basit toplari bile oynayamiyor, biraz baskiya ugrayinca topu rakibe veriyor"

Şenol ocakta milli takımın başına gelir büyük ihtimal.

dordmund'da, bundesligada oynayabilen adamlar yedek fenerin copleri as ...

Geri
Üst Alt