DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

lan bu şener niye ilk 11?
hiç mi izlemedin bu adamı?
sabri bundan kötü mü?

Arda gibi yıldızın şuan oyuna girip maçın skorunu değiştirmesi lazım. Ama nerde.

İşi gücü entrika, goy goy.

Yaff bu Topal'ı neden stoper de oynatırlar anlamıyorum, bizim bilmedigimiz bisey mi var acaba. Topal ozan malinin yerinde oynamali oynicaksa, defansada adam akilli stoper. Adam gibi kadro cikartin, aliyonuz milyonlari, olan yine bize oluyor.

takımların hepsi yabancılarla 3-5 yıl arası sözlesmeler imzaladılar

yabancı sınırıyla fazla bozdunuz kafayı o is kolay degil,cogu kulüp istemez bunu

Lucescu MT ye son tekmeyi vurmaya gelmiş

daha kaliteli değil ama adamlar otla bokla uğraşmıyor bizim gibi
bizde top oynatacak ne adam var ne de sistem var
bu kadar yaş yaşadım bu kadar aciz rezil bir insan toplulugu görmedim ben

Orta saha ikilileri bizden kaliteli. Bizde cok fazla overrated adamlar var. Hakan Calhanoglunu oldum olasi hic sevmem arada bir cikar frikik kullanir gol atar o kadar. Tolga kazmanin teki. Galatasarayda etrafinda cok kaliteli oyuncular ile oynuyor ve butun takim muthis tempo yaptigi icin birden khedira gibi gozuktu halbuki kazma adam 2 ayda degismez. Ozan tufan dombilisi 37 yasinda emre falan bir beklenti olmamasi lazim. Yedeklere bakiyorsun Milli takima 10 sene boyunca hicbir katkisi olmamis Nuri, 2 senedir top oynamayan Arda, rezil selcuk falan yani etimiz budumuz bu bizim. Belki Caner oynar birde Caglar o kadar.

2000'lı dönemin futbolcularından sonra kimse takımı, milli takımı için yırtınmıyor sahada. Arda falan anca trip atsın, isyan etme yok, direnme yok hala 38 yaşındaki Emre yırtınıyor Şener'i neredeyse dövecek sinirinden doğruya doğru.

Önce bunun çözülmesi lazım

DIveavPWsAAAF7Z.jpg:large

Arda'nın oturuşu. :)

YouTube

Allah cezanı vermesin öldüm gülmekten bu nasıl bir mizahi zekadır valla tebrik ederim .

Topal'ın stoperde olmayacağını daha kaç kere ispatlaması lazım?Orta saha Tolga-Nuri önlerine Cengiz-Hakan-Emre işte o zaman bir şeyler olabilirdi.

prım eksık gelmıs olabılır basta bunak lucescu olmak uzere takıma prım dagıtılmalı.

Bunamış lucescu anlaşılan

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt