DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

Yok çok severim kişilik olarak
Beğendiğim çok özelliği var mesela omuz omuza hızlı tekniği inanılmaz
Lakin hava topları oyuncu karşılama dağınık bunlarda eksi noktaları

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladım
Ilk alıntını anlayamadim ne demek istediğini ondan sordum

Takım berbat eyvallah ama ofsayttan gol,autdan gol verilmeyen penaltı+kırmızı kart tam bir bjk maçı izliyoruz.

Arda her turlu oynar yalniz bu takimda ayagi kopsa yine oynar. o kadar rezil durumdayiz

Adamlar 3 atacak gibiler.Biz çok kötü oynuyoruz evet . Ama hakemler bizi net doğradı .

Hakem daha doğru yönetse ve o goller olmasa zaten ona göre oynarlar yine gol bulurlardi

Hakem hataları olmasa maç yine 2-0 olurdu. Ondan şüphem yok.

Alnitak Alnilam Mintaka

Adamlar billur geçiyor bizimle bu arada o hakemlerin de ebelerine selam gönderiyorum buradan

Konoplyanka asamoah gelseydi yürüyecek şampiyonluk gelirdi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların 2 kanatı Yarmolenko ve Konoplyankanın stiline dikkat edin. Ikisi dribbling özellikleri yüksek olan oyuncular. Bizim kanatlar Ozan Tufan oynasın diye Tolga ve Hakan veya Cengiz.

Hakan Çalhanoğlu fiyasko bir adamdır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkan Serdara, Tolgayı çeksene stopere.. maç gidici... koy Emre Mor'u.... FT olsa yapardı o hamleyi.

Milli takım arasına sövünce kötü oluyoruz.İşte bu beceriksiz,ruhsuz,milyonluk eşekler yüzünden 2 hafta takımımızdan uzak kalıyoruz.Yazık!

Sahada bu kadar denyo varken Emre mor girmiyorsa , bize gelmemekle en büyük hediyeyi vermiş bize Bunak Luçe.

Tolga ve Belhanda yerine kadromuzda Yarmolenko ve Konolplanyka olmasini ister miydiniz?

Geri
Üst Alt