DK 18 Elemeler M:7 | Ukrayna 2-0 Türkiye | MS | 2 Eylül | TV8

Arda yine iyi diger yeteneksizlere göre

yahu bu adam antepin forvetiydi gecen sezon 17 gol attı 9u penaltı 1inide kacırdı

anadolu takımı forveti hatta as forvet degil yedek forveti,hicbir özelligi yok

gel gör ki milli takımda as oynuyor

hic sevmem ama burak bu cenk denen hıyarla top diye oynar

Burak Yilmaz fizik olarak Premier Ligi futbolcusu gibiydi. Ikili mücadelelerde bunu nekadar kullanamiyor olsa da, topsuz alanlara yaptigi kosular ile savunmalara bela olabilme özelligi vardi.

Cenk´in temiz bir sutu disinda, hic bir özelligi yok. Her konuda vasat...

Son bir şov gol atma merakları sebebiyle şu ana dek 3'ü yemedik. Yoksa an meselesi...

Sabri bu senerden ıyi değilse bende birşey bilmiyorum
Yeter be otoban oldu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kazma cenke nasıl 15 teklif etmiş crsytal akıl alır gibi değil. Burak yılmaz en kötü hali cenki top diye oynar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konopylanka resmen Şener'i doğduğuna pişman etti bu maç. Alabilseydik GS-fb maçında da ayni şeyler yaşanacaktı D:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oğhn kızmakta haklı.

zorla top kazandık . 5 sn ayağIndA tutamadı adam.

Biz boşuna uğraşıyoaz diyor..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Volkan
??? Serdar Çağlar/Ahmet ???
Tolga/Okay Nuri
Emre Yusuf Cengiz
Enes

Oynat su çocukları kaybedeceksek bu çocuklara kaybedelim yeter be yıllardan beri ayni topçuları görmekten bıktım...

Futbolcu degildir kendisi
Sirf frikiklerle unlu oldu, futbolcu oldu, baska bir numarasini goremedim ben bu adamin ya

Nedense hep bizim milli takımda bu tip oyuncular başarısız oluyor. Acaba yanlış oyuncu grubu bir arada oynadığı için olabilirmi? Ozan, Tolga, Emre orta sahası top taşımaz, 2 stoper brbirinle yan pas yapar, sorun tek paslarla bile pozisyona sokabilen Hakan olur.

Yapmayın allah aşkına.

topal'dan stoper olmaz

sener, köybasi, ozan tufan, cigerci, cengiz ünder... bunlardan milli topcu olmaz

Volkan
??? Serdar Çağlar/Ahmet ???
Tolga/Okay Nuri
Emre Yusuf Cengiz
Enes

Oynat su çocukları kaybedeceksek bu çocuklara kaybedelim yeter be yıllardan beri ayni topçuları görmekten bıktım...

Ya yemin ederim yeneriz. Ömür yediler sürekli yanlış oyuncu grubuyla. Yetti artık.

Geri
Üst Alt