DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

ya tamam belki sen de ben de isliklayanlar arasindayiz ama neye yariyor ? simdi bir antrenor gelmis , adam oturup hangi oyuncu gecmisinde hangi stadyumda protesto edilecek bilgilerini mi calisacak teknik taktik olarak uyumu ile mi ugrasacak

evet turkiye sacma seylerle ugrasiyor ama malesef seyirci de bu sacmaliklardan kendini soyutlayamaz
Su ise yariyor, bu oyuncular artik hicbir yerde istenmiyor, hak ettikleri muameleyi görüyorlar.
Suc onlari her statda isliklayanlarda degil, bu adamlari hala bünyesinde bulunduran kulüp ve federasyonda.

Ezilmedik mi?

Adamlarin 3 tane topu direkte patladi ilk yari, ikinci yari Volkan 2 tane müthis kurtaris yapti. Yine son vuruslari yüzünden fark atamadilar. Cok gol kaciriyorlar, bu yüzden de zorlaniyorlar bir süre sonra mac icinde.

orası öyle ama yediğimiz gol ismail'in salakça penaltısından. Emre Mor ve Cenk'le pozisyonlarda bulmuştuk. Sonuçta deplasmanda Arda ve tayfası yokken puan aldık.

Bugün evimizde oynuyoruz. Saçma sapan yabancı kuralı yerine maça odaklansalar yenebiliriz. Arada inanılmaz fark yok.

emre mor u oynatmayan dunya uzerindeki herhangi bir teknik direktorun ya iyi niyeti yoktur ya da bu isten anlamiyordur

sirf su yabanci siniri sacmaliklari dinsin diye yenmemizi istiyorum, ama imkansiz tabi, 3 tane yer bu salaklar .

Ayrica, basbakan esinin zevkle izleyecegi mac olacaktir sahadaki topcularin hepsi turk olacagindan oturu
Semiha-Yildirim-155716f28a6e6d45b6cdc1889113c205.jpg

Koy kanatlara emre moru, cengizi, önlerine enesi, arkalarina Hakan, Nuri ve Emreyi.
Defansi yap Ömer, Caglar, beklerden birine el mahkum Caneri, sag beke Ömer Aliyi, süper oyuncu olmasa bile fena bir oyuncu degil ve caliskan, birde bul kaleye daha pozisyon devam ederken yatmayan bir kaleciyi, bak bakalim neler oluyor.

sirf su yabanci siniri sacmaliklari dinsin diye yenmemizi istiyorum, ama imkansiz tabi, 3 tane yer bu salaklar .

Ayrica, basbakan esinin zevkle izleyecegi mac olacaktir sahadaki topcularin hepsi turk olacagindan oturu
Semiha-Yildirim-155716f28a6e6d45b6cdc1889113c205.jpg

Cok iyi beyin okurum. Su an aklindan "Ozan biraz taa yisin. Yisinde yigitliyivisin" geciyor.

Kaan Ayhan sagbek

Nuri orta saha baslamazsa hiç izlemem bile natashayla ziyafetim var

Geçen Eylül'de 1-1 biten maçta Arda ve tayfası da olmamasına rağmen ezilmeden deplasmanda puan almıştık. Üstelik onlarda tam kadroydu.

Yani Hırvatlar yenilmeyecek takım değil. Kosova karşısında bile çok zorlandılar. Üstelik orada baya yoruldular ve sadece 2 gün sonra deplasmana geliyorlar.

Bu maçın hiç bir bahanesi yok. Çıkacaklar 33.000 taraftarın önünde bütün güçlerini verecekler.

Topal o maçta çok iyi oynamişti

Bugün Nuri Sahin'in dogum günüymüs. 29 yasina girmis.

Vay be zaman ne cabuk geciyor, daha dün gibi hatirliyorum Almanya ile hazirlik macimiz vardi Nuri oyun bitimine 5 dakika kala mi ne girmisti ve 89 da galibiyet golünü kaydetmisti.

Daha 17 yasindaydi ve milli takimin en genc golcüsü olmustu. Ah o lanet olasi sakatliklar olmasaydi Nuri cok iyi bir futbolcu yoksa. Büyük ümitlerim vardi. U17 Avrupa sampiyonasini kazandigimizda turnuvanin en iyi oyuncusu secilmisti bir de.

Hem kendine yazik oldu hem de bize. Milli takimda su adamdan bir türlü faydalanamadik. Insallah bu sezon sakatlik yasamaz da Dortmund da parlar yine.

Kafa zehir gibi masallah.

2008'de ki efsane maç dışında galibiyetimiz yok Hırvatlara o da penaltılar sonucu gelmişti.
DI9ImysXgAAxGts.jpg:large

Serkan
Şener - Kaan - Çağlar - Caner
Tolga - Emre
E.Mor - Hakan - Cengiz
Enes​

maç 6 eylüle alınmadı mı?

Volkan

Kaan - Omer - Caglar - Caner

Tolga - Nuri

Emre Mor - Calhanoglu - Arda

Burak​