DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

Bu nasil 11 ? Eger yine YK derse dovun bunu

öyle bir federasyon varki başımızdan bu maçtan sonra lucescu ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayıp yabancı sınırını 5+6+1 diye yaparlar her bir şey beklenir bunlardan.Rezil herifler ukrayna maçından sonra bu adamı şutlamaları lazımdı hocasız çıksa milli takım daha iyi bu nasıl kadro çalhanoğlu gibi adam kanatta mındar oluyor mehmet topal stoper arda kendini kaldıramıyor ilk 11 emre yok 37 yaşında takımın en iyisiydi geçen maçta neye göre kime göre kadro yapılıyor aklım sırrım ermiyor

rakitix modric var mi gencler

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

olsa ne olacakki kardeşim aynı tas aynı hamam oyuncular ruhsuz maç başlamadan bitsede gitsek havası var takımda ellerinde telefon ne var yani maçtan önce karıya kıza yürüyorlar.Olanda biz garibanlara oluyor anasını satim bir maç kazansakta sevinebilsek diyoruz çıkan kadro daha maç başlamadan böyle vaziyyetin içine dedirtiyor...

Bahane olarak oyuncu azlığını savunuyorlar ya ondan diyorum. Sorun mental insanları salak yerine koymanın anlamı yok. Gayet yeterli aslında kadro ama o milli duygu yok hiçbirinde. Utanma olacak biraz insanda.

912.jpg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hirvatlarin ismini bilerek yanlis yazmislar sahaya
ben hirvat olsam simdi hirs yapip 10 tane sallardim

barcali taktik veriyor

Orta saha çok dirençsiz fark yeme ihtimalimiz baya yüksek..

Bakalim milyonluk esekler kaç yiyecek

hırvatlar temizinden 5 tane sallar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalinic'in adını duyunca otomatik olarak Hamza'ya küfür ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt