DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

ilk yarıyı izledim dikkatimi şunlar çekti.
1- milan hakan'ı alarak fena kazık yemiş.
2- arda el freni. selçuk'tan bir tık üst oynuyor bize gelse takımı oyunuyla mahveder
3- hırvatların penaltısı güme gitmiş
4- yana geriye pastan başka bir şey bilmiyoruz. horizontal aykut stil on :)
5- emre mor girmezse duran top harici bu takım sabaha dek gol atamayabilir.
6- gole yakın taraf hırvatlar ama bitiricilikleri zayıf.

Cenk o bos kaleyi nasil kacirdi yaw

Kaan Ayhan ve Caglar'i ilk yarida begendim

Ikinci yari Emre Mor Cenk yerine oyuna girmeli, daha fazla pozisyona girmemiz lazim

Burak ve Arda çıkmalı 2side 90 dkyı kaldıracak düzeyde değiller zaten Cengiz ile Emre Mor girmeli.

Emre mor girerse maçı alabiliriz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk futbolunda yabancı sınırı yerine yan pas yasağı gelsin oynayacak Türk futbolcu kalmaz ciddiyim

Caner ile arda bitmiş resmen bugün jübile yapsalar herkes kabul eder..

Hakan vasat üstü takım oyuncusu işte sadece. En büyük silahı duran topları olmasa Milanı geçtim Almanya ikinci liginde belki oynardı.
Ama o silah da silah yani resmen.

Bu caner mac basina 25 tane orta yapiyor arada bir biri cikip golu atinca Caner iyi oyuncu oluyor.

Oguzhan-Nuri iyi simdilik ben bozmam bu ikiliyi. Önüne Hakan'i atip sag kanata Yunus-Cengiz-Mor degiskligi lazim.

Cenki cikartmakta fayda var 55-60a dogru.

Hakan gayet iyi oynuyor, topu dagittigi adamlar kaleye sirtlarini donmeseler topu dogru yerlere dagitiyor

Iki guzel kanatla (Cengiz, Yunus, Emre Mor vs.), pivotluk yapacak bir Enes'le Hakan cok iyi 10 numara oynar kanisindayim

Arkasini da Emre Belozoglu ve Nuri Sahin'e verdin mi is tamamdir

Arda > Mor
Cengiz > Burak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mu Turkiye'nin en iyi sol beki? Adamin 1 tane isabetli ortasi yok. Cenk desen kazma, bos kaleye atamiyor. Isimiz is bugun belli.

Ardanın cenke attığı pas çok sertti. Çift forvet oynarken kanata indirip ortalamak mantıklı da dediğiniz gibi caner de maşallah sabri reyizi aratmıyor. Ben zaten canerin milli maçlarda iyi birşey yaptığına şahit olmadım.

Nuri'nin defansı yok şehir efsaneside bitmiştir heralde artık maç izleyip konuşuruz. Adam ilk yarıda bir ton pas arası yaptı, oyun bilgisi çok iyi. Açık bölgeyi hemen kapatıyor. Lucescu yeni birşey icat etmedi zaten saçmasalak futbolcuları oynatmayıp gerekli kadroyu çıkarınca kadronun belirli bir kalitesi var. Yine de Topal'ı oynattı bizi yakarsa Topal yakar başka bişey değil.

Nuri'nin defansı yok şehir efsaneside bitmiştir heralde artık maç izleyip konuşuruz. Adam ilk yarıda bir ton pas arası yaptı, oyun bilgisi çok iyi. Açık bölgeyi hemen kapatıyor. Lucescu yeni birşey icat etmedi zaten saçmasalak futbolcuları oynatmayıp gerekli kadroyu çıkarınca kadronun belirli bir kalitesi var. Yine de Topal'ı oynattı bizi yakarsa Topal yakar başka bişey değil.

Takimin en iyi oyuncusu, cok da belli oluyor zaten

Geri
Üst Alt