DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

Nuri Şahin abi hep dedik muhteşem adam

Cassaiyi helal olsun,adam son saniyelerde topal vakit geçircek diye kalk kalk sahtekar diyo,bizim ligte yıllardır görev alan eyyamcı hakemler adamın sol taşşa etmezler

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların penaltısını vermedi ama ligde görmek istediğim türden bir hakem. Maçı gereksiz yere, kız gibi faullerle kirletmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çağlar'ın ayağı kalas ama iyi stoper

Çağlar iyi adam, ayağı da o kadar kötü değil bana göre. Her şeyden önce hala gelişime açık bir oyuncu. Bir defans için bu yaşta bu olgunluk çok çok iyi. Özellikle bizim kazmaların 28-29undan sonra defans yapmayı öğrendiğini düşünürsek Altınordu'nun Türk Futboluna armağınıdır Çağlar.

Grupta son iki maçı da bir şekilde kazanırsak ukrayna-hırvatistan maçına göre direk bile gidebilir DK'ya. Ee bu durumda yabancı muhabbeti birazcık ertelenir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarim kazaniriz adaş. Milli takimdan nefret eder dhruma getirdiler insanları. Bunu tersine cevirmek lzm.

Emre Mor'u da kimse ilk 11'e yazmasin. Bu cocuk bodoslama gidiyor rakibin ustune. Ben cok yetenekli oldugunu dusunmuyorum. Yetenegini tamamen yanlis kullaniyor.

Valla taraftara helal olsun ben 90 dakika maçın içinde kalan bir kitle ilk kez görüyorum ki öyle desteklenecek bir futbolda yokken ortada. Adamlar Eskişehir maçlarından dolayı aç galiba o ne şevk yiğidim

Kaan Ayhan'da çok iyiydi

Kaleciye teşekkür etmek lazım, güzel yumurtladı. Biraz daha iyi bir kadro seçimiyle takım daha iyi oynadı. Nuri yerine Emre olsaydı daha iyi olurdu. Hırvatistan biraz yorgun gibiydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt