DK 18 Elemeler M:8 | Türkiye 1-0 Hırvatistan | MS | 5 Eylül | TV8

Isin dogrusu bu kenan ünal kardesim. Sonuclar geldigi vakit, taraftarin arkada durmasi icin, futbolcu yada teknik adamlarin saha disi olaylarina bakmaz bile. Türkiye´de sonuclar kötü geldiginde taraftara ucan kus bile batmaya baslar.
Evet bir süre üzerini kapatır ama bu takımın şu anki görüntüsü iyi sonuçlar devamlı olmayacak gibi. Bu Hırvatistan bugün formda olsaydı maç falan alamazdık. Herkes işine bakarsa bişeyler illaki ıkına ıkına olsads olur.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Meşhur karikatür olmadan bizim sorunumuz çözülemez. Gelmesi lazım o karikatürün buraya ki keyfimiz yerine gelsin.
806.jpg

Türkiye Milli takımımız başarılı olmalı. Ülkesini sevmekten hariç yabancı sınırı sorunu konuşulmaz başarı geldikçe

O değilde Arda'nında balon olduğu az çok ortaya çıkmıştır. İlk yarı pili bitti. İkinci yarı 20 dk falan zaten gözükmedi oyundan çıktı.

Grupta ikili averajdır, en kötü ikinciyi belirlerken puanların aynı olması durumunda genel averaja bakılır diye düşünüyorum. Ha bildiğimden değil, böylesi bence daha mantıklı diye yazıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkinci takımların belirlenmesinde unsurlar şu şekilde sıralanacak: 1- Puanı daha fazla olan, 2- Gol averajı daha iyi olan, 3- Daha fazla gol atan...

böyle yazıyor internette, 1. için net bilgi bulamadım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luce yine ilaçlarını almayı unutmuş

Mircea Lucescu: "Çağlar ve Nuri mükemmel maç çıkardılar. Artık daha fazla oyuncumuz var gelecek maçlarda sahaya rahatlıkla koyabileceğimiz."

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oguzhan-Nuri gibi adamlar varken bir daha Tolga-Ozan gibi yetenek yoksunu adamlar milli takimda oynamaz. Bu da iyi bir ders olmustur.

Ideal senaryo

1.Türkiye 20
2.Ukrayna 20
3.Hirvat 19
4.Izlanda 19

ikili averaj uygulanıyorsa bu durumun oluşma ihtimali hiç de az değil. fakat genel averaj geçerli sanırım. dolayısıyla bu ihtimalin gerçekleşmesi çok mümkün görünmüyor. 5 averaj gerideyiz hırvatistan'dan.

şimdi wikipedia'dan baktım. genel averaj kıstas alınıyor.

In league format, the ranking of teams in each group is based on the following criteria

1- Points (3 points for a win, 1 point for a draw, 0 points for a loss)
2- Overall goal difference
3- Overall goals scored

Son düzenleme:
bence lucenin bu hastalık olayı palavra degil bunama baslangıcda olsa var bence

En iyi 2.ler sıralaması.Biz şu anda 8 puandayız sonuncu Kosova'dan aldığımız 6 puan silindiği için.

793.jpg

Ozan malı yakıyordu yine takımı Emre varken onun girmesi aptalcaydı

Geri
Üst Alt