DK 2026 Elemeleri E Grubu H:1 | Gürcistan 2-3 Türkiye | MS | 4 Eylül

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1756825994782.webp

1756826134937.webp
1756826150802.webp
1756826162138.webp

1756826496066.webp

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu 1. Hafta
Gürcistan - Türkiye
Boris Paitchadze Dinamo Arena
4 Eylül 2025 Perşembe
19:00

1756892144259.webp

Uğurcanı oynatmazsa danilo chefi o koltukta oturtmayız

Kerem niye oynuyor ve kereme küfür edenler şimdi keremi nasıl yalacakalar bakalım

Panda dondurması yiyerek izleyeceğim..

Hem bedava şişe içecek çıkar belki

☺️

Kalecimiz Uğurcan olmalı sevgili Montella. Sabrımızı taşırma. :asd:

Kaldirin artik su milli maclari yav. Bune hemen yine eleme maclari basladi.

Gürcistan ı izleyen var mı nasıl takım ?

Dünya kupası var seneye mac oynamadan nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz acaba?
Bitirsinler iste Dünya veya Avrupa Kupasini, eskiden bu kadar mac olmadigi icin heycan yaratiyordu ama artik futbol degisti tonca mac yapiliyor, külüpler bu milli maclar yüzünden zarar görüyor. Oyuncular yoruluyor, sakatliklar oluyor tam.ligin havasina giriyorsun milli ara giriyor. Eskisi gibi ilgi buldugunu sanmiyorum bu turnavalarin.

Bitirsinler iste Dünya veya Avrupa Kupasini, eskiden bu kadar mac olmadigi icin heycan yaratiyordu ama artik futbol degisti tonca mac yapiliyor, külüpler bu milli maclar yüzünden zarar görüyor. Oyuncular yoruluyor, sakatliklar oluyor tam.ligin havasina giriyorsun milli ara giriyor. Eskisi gibi ilgi buldugunu sanmiyorum bu turnavalarin.
O zaman git Tennis falan takip et yav o kadar rahatsız oluyorsan milli maçlardan. Bu nasıl düşünce böyle. Futbolun doğası zaten milli maçlar, herkes ülkesini destekliyor. Sen sevmiyorsan diye milli maçlar silinecek değil ya.

O zaman git Tennis falan takip et yav o kadar rahatsız oluyorsan milli maçlardan. Bu nasıl düşünce böyle.
.Külüpler zarar görüyor milli maclar yüzünden diyorum.Takim olarak form tutuyorsun milli ara giriyor, oyuncularin bosuna yoruluyor sakatlaniyor demeye getiriyorum.

.Külüpler zarar görüyor milli maclar yüzünden diyorum.Takim olarak form tutuyorsun milli ara giriyor, oyuncularin bosuna yoruluyor sakatlaniyor demeye getiriyorum.
Bu işin doğası bu, kulüplerde ona göre 100 yıldır gibi olduğu ayak uyduracak ve ona göre planlarını yapacak. Futbolu bir basamak yukarı çıkaran husus zaten milli takımların olması, nasil Olimpiyatlar var mesela veya başka branşlarda milli takimlar , futboldaki bu şeyi de bundan ayrı tutamazsın çünkü işi güzel kılan budur zaten.

İlk defa bir Milli ara için „bizim için hayırlı olacak“ diyebilirim. Rize maçında konsantre olamayan bir takım görüntüsü ortaya çıkmıştı. BAY meselesi, yeni takviyeler vs. derken bu durumu biraz sogutmus olacağız.

Geri
Üst Alt