DK 2026 Elemeleri E Grubu H:3 | Bulgaristan 1-6 Türkiye | MS | 11 Ekim

Bulgaristan çok kötü takım

İspanya maçına bakıyorum, sonra bu maça bakıyorum. Takımda bir fark göremiyorum.

Bu iğrenç adamdan başka spiker yok mu yav? Ses tonu ayrı, anlatımı ayrı, yalamaları ayrı bir iğrenç...

Evlat olsa sevilmez ahlaksız herif!!

Play offa kalirsak orada ki takımları geçecek güçte takımımız yok ama kura şansıda onemli

Şu can uzun'u zamanında almamak neden görmüyorlar anlam veremiyorum. Ucuzken adam almak yasak artık topcunun değeri 30 olmadan almayacağız herhalde.

İspanya maçına bakıyorum, sonra bu maça bakıyorum. Takımda bir fark göremiyorum.
Biraz topla hızlı çıkıp kontrollü oynayan her takımdan en az 3 tane yeriz.
Atılan 2 gol rakibin ikramı. Bir tanesi de bende hala ofsayt şüphesi var kenanın golünde orkun aktif pasif mevzusu çıkabilir.
Heriflerin 7 tane oyuncusu bildiğin noname çevirme oyuncular. 2.ligden bir takım getir 3 tane atardı.
Bireysel gidiyoruz hala.
Gürcistan maçı gösterecek et mi balık mı.

Çok şabanca top kaybı yaşatıyor özellikle orkun ve kerem. Bunlar ani atak ile birleşince ispanya tarifesi çıkıyor başımıza.

Maçın adamı Hakan C.
Harika topçu GS forması altında izlemek istiyoruz artık

Türkiye'nin harika çocuğu muhabbeti baydı artık.

Bu sezon cidden iyi. Xabi Alonso dokunuşu var net
Tartışmasız, çok net. Zaten çocuk yetenekliydi 3. senesi eşek olsa etki ederdi o seviye idmanları.

Ancak bu spiker çocuk normal pas veriyor 50 dil darbesi atıyor, öylesine ön direğe orta açıyor ceza sahası içinde ince işçilikle adamı buldu zanneder.

Çocuğun gereksiz övgüye de ihtiyacı yok 20 yaşında real madrid antrenmanlarına çıkıyor, dünyanın üst düzey oyuncularıya oynuyor. Çizgisini bozmaz dayanıklık koyarsa üzerine 25 yaşında falan dünyanın vazgeçilmezlerinden birisi olur.
Kenanında bunun da önünde en az 15 sene milli takım kariyeri var ki bulundukları seviyeyi düşününce bu milli takım için çok iyi bir katkı olacak.

Spikerin aptallığı acayip geriyor öyle küstah bir pozisyon anlatışı var. Böyle gülmek ile övmek arasında tarifsiz bir anlatış. O kadar itici ki.

IMG_4722.webp

Geri
Üst Alt