DK 2026 Elemeleri E Grubu H:3 | Bulgaristan 1-6 Türkiye | MS | 11 Ekim

Arda İspanya maçında da ayakta kalan nadir adamlardandı, son 2-3 maçtır ilk defa takımın lideri gibi oynuyor ve oyunu olgunlaşmış.

Kenan da bunu yaparsa ve bunlara Canla Barış da dahil olursa çılgın ve dengeli bir hücum hattımız olur.

Aramızda çim uzmanı var mı ? Neden kayıp düşüyor bu futbolcular

Arda İspanya maçında da ayakta kalan nadir adamlardandı, son 2-3 maçtır ilk defa takımın lideri gibi oynuyor ve oyunu olgunlaşmış.

Kenan da bunu yaparsa ve bunlara Canla Barış da dahil olursa çılgın ve dengeli bir hücum hattımız olur.
Tarih herkesi haklı çıkaracak kadar çelişkili olaylarla doludur

Herkes Danimarka Hollanda gibi ülke takımları için "sistem takımı" der ama İtalya atlanır. Esasen sistemin babası bu ligde döner. Fiziksel mücadele desen tavan, yetenekli oyuncu desen gırla, zorluk hayvan modda, kasaplık desen dibine kadar ve üstüne aşırı sistemli oynayan takımlardır.

Neyse velhasıl yıllardan beri Hakan Ç olsun Kenan olsun böyle İtalya'da iş yapan oyuncuların milli takım ile kulüp performansı farkının bundan olduğunu düşünüyorum.

Kimler varmış diye yedeklere bi baktım da kusuyodum nerdeyse.

Geri
Üst Alt