DK 2026 Elemeleri E Grubu H:4 | Türkiye 4-1 Gürcistan | MS | 14 Ekim

Tarihin en iyi milli takim dönemini yasiyoruz 2002 yillari disinda

Kadro cok iyi, hoca da iyi

Baba takimlar haric önümüze geleni tokatliyoruz, baba takimlarla da kafa kafaya oynuyoruz Ispanya maci haric ki ben o macin bir kaza oldugunu düsünüyorum

Arada deplasmanda Almanya galibiyeti de var
Galatasaray ne zaman iyi ise milli takımda o zaman iyi olur başarılı yıllarımıza bakın zaten belli olur. 2002 resmen bizim kadro 2008 den önceki yaz bizim şampiyonluk geçen yılki çetyrek final yine Galatasaray şampiyon.

Bu gerizekalı dönek itin her hareketinin başına niye muazzam ekini ekleyip duruyor

bu çocukta sakatlandın mı kolay kolay düzlmiyor umarım ciddi değildir

Şaka Maka bunlar içerde İspanya'dan puan alsa var ya

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bravo çocuklar gayet güzel oynuyoruz. Dünya Kupasında en az çeyrek final görürüz.

Arda olunca lüzumsuz bi bağrışma. Üç sıfır öndeyiz birader. Şişirme.

Arda bunu atacaksın ama

Yerli olsaydi sabah aksam yalarlardi

Basinda falan öve öve bitiremezlerdi

Adamin en ufak acigini kolluyorlar gerizekalilar

inan eskiden ben de öyle düşünüyordum ama artık yerli de olsa yaparlar fikrindeyim

o zaman da adamın hangi takımlı olduğundan girer köyünden çıkarlardı

bu ülke insanın ruhuna kötülük işlemiş ancak dipçik zoruyla çıkar

sonuçta okul önünde arabasını yavaşlatmayan insanlar

Lookman a bu parayi vermek yerine baska istatistiği güzel bir dolu genc var genc alalim dendiğinde lookmani beğenmiyor diye yorumlayan zekalar ile montellaya hoca degil diye kestirip atan zekalar ayni zekalar 🙂
boş yapma ya yetti alakasız mesajların

laf edince etti diyorsun işine gelmeyince de empati falan yazıyorsun ama durduk yere laf atmayı da kesmiyorsun millete zeka falan

İsmail'i beğeniyorum onun tercih edilmesi orta sahada Orkun yerine kritik tercih oldu bence. Onun dışında Eren çok iyi özellikle orta mesafe hızlanmasında gerçekten çok iyi ki yine kendisinin ihtiyaç duyulduğu zamanlar Jacobs'un bazı maçlarda dinlendirilmesi gerekecek çünkü.

Geri
Üst Alt