Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabikide. Avrupa takımıyla oynamadan 3. bile olunuyorgurcistan ve bulgaristani yenerek dunya kupasina gidiliyor mu yav. iyiymis.
Kenan da Avrupa şampiyonasından bu yana gözle görülür bir iyileşme varBu arada kenan bildiğin kanat forvet ve ben bayılıyorum bu tür oyunculara ya. Fifa 2001'den beri tek taktiğim 3-4-3 iki tane kanat forvet. Oo beybi. Fifa 2011'de adrianoyu oynatırdım bunun rolünde at önüne koşsun gol atsın.
Paslı oyunda bayağı yok eleman.
Barışın alman alt yapısı görmüş hali.
İspanya olmasa yine olabilirdikGrupta hırvatistan falan olsa birinci olabilirdik bi ihtimal
gurcistan ve bulgaristan avrupa takimiTabikide. Avrupa takımıyla oynamadan 3. bile olunuyor
Ne dedim ben.Maç öncesi ve devre arası 268 bin kere superonline reklamı izlemeye hazır mısınız
Danimarka falan geçemeyiz de geçilebilecek takımlar vardı bize en zoru geldi anasını satayımİspanya olmasa yine olabilirdik
KerefsizKim o gudubet suratlı?
Kerem Y OğluKerem Şereflicamiaoğlu
Bence hepsine bi şansımız vardı ama Oyun Sonu Canavarı bize denk geldi malesefDanimarka falan bunları geçemeyiz de geçilebilecek takımlar vardı bize en zoru geldi anasını satayım
Tabikide. Avrupa takımıyla oynamadan 3. bile olunuyor
Evet katılıyorum geçemesek bile son topa kadar zorlayabilirdik. Almanya bile olurdu.Bence hepsine bi şansımız vardı ama Oyun Sonu Canavarı bize denk geldi malesef
Yok kral fark yemezdik en fazla o olurduİspanya maçında dallama gibi her kornerde izlemek yerine biraz dirensek beraberlik falan koparırdık ahh ahh
Bence bu fazla maskülen oldu, A daha iyi olurdu.Kerem Y Oğlu
o brezilyada belki dünya kupalar tarihinin en iyi brezilyasıydı adamlar inanılmaz rahat aldlar kupayıavrupa takımları senegal kore gibi takımlar tarafından madara edildiyse burada milli takımımızı suçlayamayız
o yarı finalde brezilya değil avrupalı gelse muhtemelen finalde de olacaktık