DK 2026 Elemeleri E Grubu H:4 | Türkiye 4-1 Gürcistan | MS | 14 Ekim

ya o oynamış bu oynamamış boşverin saçma sapan bjkli fbli aveller gibi saldırmanın hiçbir anlamı yok

cuzun'un bence de daha fazla süre almalıydı da ee adam belki birbiriyle uyumlu adamları tercih ediyor riske girmeyip ve sonuç da alıyor? Geçtiğimiz turnuvada da gayet başarılıydı.

yunus barış can arda kenan hatta kerem malı

illa bunlardan biri yedek kalacak ve birileri memnun olmayacak

bırakın adam işini yapsın kimle oynuyorsa oynasın baskılar yüzünden orkun angutunu falan oyuna alıyor adam

Kerem'den biz de 12m civarı kaldırdık. Satışlar konusunda sık sık eleştiriyoruz yönetimi. Kerem transferiyle ilgili tebriği hak ediyorlar.

Koyayım milli arasına ya yeter, 50 tane milli ara mı olur? Bir ay ara ver, bütün maçlar oynansın geçilsin bu nedir ya.

Kulüp takımları nasıl ritim bulacak bu şekilde? Her milli arada ritim kaybediyoruz. Nefret ediyorum.

ben olsam yaparım adam almanyayı kasıp kavuruyor bir sürü kaliteli takım izliyor ama bizde değişikliklerde bile düşünülmüyor
Ben olsam bende yapardım. Herifin bulgar maçı hariç oynadığı son maç Macar maçı o da 5 dakika.
Nisan 2026'dan sonra istediği ülkenin milli takımında oynayabilirdi biraz aptallık yaptı.

Italya Norveç ikilisinden biri
Polonya
Diğer takımları rahat geçeriz gibi.

İspanya maçı bir kk bir penaltı ile 4-0 bitmiş.
Ahh ahh nasıl gerzeklik yaptık şu maçta ya çok kolay dağlıyor takım ve hoca d bunu göremiyor maalesef. Bu ciddi bir turnuvada başımıza çok fena işler açar.

Şu maç orkunun girmesinin hiç bir manası yoktu misal.

şuan var bence yaşı ve milli olma sayısı musait

Burada tam kurallar belirtiliyor:

There are five different sets of circumstances in which a player can become eligible to switch nationalities.

• The player has played for the country they are leaving only at youth level and was already dual-registered to the country they are joining
  • The player has played for the country they are leaving only at youth level, was not dual-registered to the country they are joining, their last international appearance for the country they are leaving came prior to the age of 21, and meets article six or seven of Fifa's player eligibility guidelines
  • The player played for the country they are leaving at senior level, were dual-registered with the nation they are joining whilst making their debut for the nation they are leaving, have not played for the country they are leaving since before turning 21, have not played more than three times for the country they are leaving at senior level, three years have passed since their last international appearance, and they have not played for their first nation at a major tournament
  • The player wishes to represent a nation that were not Fifa members when they made their debut for the nation they are leaving, have not played for their first nation since the second nation became Fifa members, were either dual-registered or obtained nationality with the nation they wish to join as soon as reasonably practical, and meets article six or seven of Fifa's player eligibility guidelines
  • The player has played in a senior match for their first nation but then permanently loses their nationality without their consent due to government authority and holds the association they wish to represent

3 resmi mactan fazlasina ciktigi an o is kapaniyor, yasi kac olmasi fark etmiyor.

Orkun 30 milyon euro luk çöp,barışda girdiği dakikadan itibaren çok kötüydü

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İspanya maçı bir kk bir penaltı ile 4-0 bitmiş.
Ahh ahh nasıl gerzeklik yaptık şu maçta ya çok kolay dağlıyor takım ve hoca d bunu göremiyor maalesef. Bu ciddi bir turnuvada başımıza çok fena işler açar.

Şu maç orkunun girmesinin hiç bir manası yoktu misal.
İspanya bizim rakibimiz değil kral sen neden takıldın oraya. Muhtemelen yürüye yürüye 4 attılar 10 lazım olsa atarlardı emin ol. Gürcü maçında da kaçan 9 net pozisyon var adamların.

Geçelim orayı bizim rakibimiz değil abi.

ben olsam yaparım adam almanyayı kasıp kavuruyor bir sürü kaliteli takım izliyor ama bizde değişikliklerde bile düşünülmüyor
Kerem oynayacak Fener teselli bulacak, spiker amuğ umuğ yapacak diye Can Uzun yedekten bile giremiyor. Böyle forma adaleti olmaz. Can Uzun büyük bir değer ve Kerem'den çok daha üstün bir oyuncu.

Arda ve Kerem top üstüne top ezdiler. Özellikle ikinci yarının başında bunları hemen çıkarmalı, yerlerine Can Uzun ve Barış'ı almalıydı. Ama Montella'nın kafada malesef Fener baskısı oluşmuş. Sanki sahada 3 fenerli tutmak zorunda gibi davranıyor. Bu kulüp Türk futboluna zarardan başka birşey getirmiyor.

Norvec ve Italya‘yla eslesirsek kafa kafaya olur

Polonya da zor gecer ama hafif de olsa favori oluruz

Digerlerine karsi agir favori oluruz

Montella iyi iş çıkarıyor ama kadroları adil şekilde ve kuruyor diyen birsure futbol izlemesin bence

ya o oynamış bu oynamamış boşverin saçma sapan bjkli fbli aveller gibi saldırmanın hiçbir anlamı yok

cuzun'un bence de daha fazla süre almalıydı da ee adam belki birbiriyle uyumlu adamları tercih ediyor riske girmeyip ve sonuç da alıyor? Geçtiğimiz turnuvada da gayet başarılıydı.

yunus barış can arda kenan hatta kerem malı

illa bunlardan biri yedek kalacak ve birileri memnun olmayacak

bırakın adam işini yapsın kimle oynuyorsa oynasın baskılar yüzünden orkun angutunu falan oyuna alıyor adam

yav can olunca ne olacak onu da anlamıyorum

bulgar maçı 6 yerine gürcü maçı 4 yerine 14 mü olacak nedir yani

orkun ne kötü oynadı ya

3 tane pas yaptıysa 3ü rakibe ve 2si tehlikeliydi

Geri
Üst Alt