DK 2026 Elemeleri E Grubu H:5 | Türkiye 2-0 Bulgaristan | MS | 15 Kasım

2024te yunus championshipte bile oynayamazken turnuva kadrosuna alıp 11 başlatıyodu adam o zaman da fbjkliler sallıyodu boş boş

ne zaman bırakacaksınız şu işe takım gözlüğüyle bakmayı allah bilir koca koca adamlar

oğuzun oynaması bence de saçma keza sametin falan kadroya alınması vs

bir şeyi artılarıyla eksileriyle değerlendirmeyi öğrenemeyip sürekli negatifi konuşup nefret saçmak çok mantıklı böyle aynen

adam totalde başarılı kabul etseniz de etmeseniz de
Adam başarılı ama klasik Türk hocasi mantığını iyi kavramış hep diyorum İsmail kartalın İtalyan versiyonu hem popülist hemde ipini birilerinin tutmasına izin veriyor
Kadrolsrinda hic sure alamayan ısrarla kadroya almasını kendisi bile açıklayamıyorum aksine kıvırıyor
Ülkede aylardır iyi oynayıp düzenli oynayan oyuncular var ama 1 kere bile çağırmadı
Menajerler ve siyasilerin etkisinde diye söylentiler vardi zaten
Kendi takimin da kadro dışı adami ısrarla çağırıyor bakin görün eren i bir daha çağırmayacak
Şimdiye kadar yaptığı isler başarılı ama yanlislarida cok fazla
Elinde can uzun gibi formda forvet varken ısrarla siyasal islamciyi oynatti

En uçta Barış varken Kerem’in oynamasını hiç anlayamıyorum

Ne baris ne siyasl İslamcılar ne yunus hiçbirisi kanat oynayamiyor montella bu şekilde yaparak zorlu maçlarda patliyor,farkında degil

Adam başarılı ama klasik Türk hocasi mantığını iyi kavramış hep diyorum İsmail kartalın İtalyan versiyonu hem popülist hemde ipini birilerinin tutmasına izin veriyor
Kadrolsrinda hic sure alamayan ısrarla kadroya almasını kendisi bile açıklayamıyorum aksine kıvırıyor
Ülkede aylardır iyi oynayıp düzenli oynayan oyuncular var ama 1 kere bile çağırmadı
Menajerler ve siyasilerin etkisinde diye söylentiler vardi zaten
Kendi takimin da kadro dışı adami ısrarla çağırıyor bakin görün eren i bir daha çağırmayacak
Şimdiye kadar yaptığı isler başarılı ama yanlislarida cok fazla
Elinde can uzun gibi formda forvet varken ısrarla siyasal islamciyi oynatti
Can uzun forvet değil arda'nın bölgesinde oynuyor

birlikte oynama alışkanlığı olan adamlarla oynaması normal, düzenli iyi oynayan oyunculardan kastın zeki yavru falan değildir inşallah

dediğim gibi kadroda bana göre de saçmalıklar var ama genel olarak oyun ve sonuçlar iyi, o oynuyor bu oynamıyor falan boş muhabbet biraz

Geri
Üst Alt