DK 2026 Elemeleri Play-off Final | Kosova 0-1 Türkiye | MS | 31 Mart

Orkun yerine baris
Kerem.yerine deniz gul ile başlardım

yazıklar olsun diyorum hocaya bak hocaya medya baskısına boyun eğdi yetmedi febeli safinin maması yüzünden ve febeli ibrahim yüzünden keremide kesemedi yazıklar olsun

Ön tarafta bizde bu kadar küçük adam varken kesin sağdan soldan orta açar bizim topçular :asd:

montella hocamiza biraz güvenelim, öyle uygun görmüs saygi duyalim
bu alemin efendisi bi miyiz daha düne kadar sövdükleri orkun oynamadı diye ortalığı ayağa kaldırdı köpekler.Sen bütün avrupanın izlediği adamı medya baskısından dolayı yedek bırakıyorsun neden çünkü orkun oynamazsa bejekeliler kerem oynamazsa febeliler ve fenarasyon başkanı söver diye

Aklıma garip bir şey geldi demin nedense.

Turnuvaya katılırsak Amerika'da sürgün yaşayan biri mutlaka stada gelecektir. Maçlar da TRT'den yayınlanacak, görüntüler de direkt FİFA'dan geliyor kesin ekrana vereceklerdir onu tribünde görürlerse. TRT yayını karartır mı o sekansta acaba?
Aynısını dün iş arkadaşımla konuştuk. Hakan şükür banko gelir 3 maça ve kamera çekebilir.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baris umarim 1 dk bile süre almaz bugün. Trabzon maçı var 4 gün sonra. Bu kadro iş yapar. Kosovayı da orkun falan yensin artık yani

montellanın kazanmasına en çok maalesef benim de bir parçası olduğum türk halkı üzüldüğü için seviniyorum

umarım hoca yine sosyal medya türklerini göt eder

sosyal medya türklerinin sevinmeye mutlu olmaya hakları yok

takımları renkleri farketmez

Geri
Üst Alt