DK 2026 Elemeleri Play-off Final | Kosova 0-1 Türkiye | MS | 31 Mart

24 sene DK'ya gidememiş bir ülke olarak bir zahmet artık rakip küçümsenmesin. Biz ne olduk ki rakibi küçümseyelim?
Hocam aslında bilinçli olarak rakip küçümsemeden bahsetmiyorum. Bizim takımlarımız görece güçsüz rakiplere tam konsantrasyon sağlayamıyor. Adam maçın çok önemli olduğunu biliyor ama beyni başka birşey söylüyor. Çok yaşadık bunları. Kosova'nın ikinci lig stadı bile konsantrasyon sorunu yaratabilir. İnşallah bir zahmet ciddi tam konsantre oynarlar. Kaldı ki Kosova nın daha konsantre olma ihtinali de yüksek

Rakip enerjik savunma direnci yüksek stat kötü umarım bir kaza yaşamayız küçümsediğimiz an eleneceğiz çok ciddiye almamız lazım

PANINI 2026 WORLD CUP ÇIKARTMA ALBÜMÜNDE ÜLKEMİ GÖRMEK İSTİYORUM ! ! 1 !

Dünkü mal oyuna bakılırsa eleneceğiz gibi. Derhalllll 11'e müdahale edin derhal.

Bu düzen ve sistemle zor geçeriz, oyunumuzu geliştirmemiz lazım, santraforu olmayan bir takımın başarılı olma ihtimali çok düşük, geçersek bile rakibin performansı sayesinde geçeriz, elit takımlara eyvallah geçiş oynuyoruz alan bulup ama kapanan koşan takımlara üretemiyoruz.

Zeki ve Merih yetişecek mi acaba? Müldür ve Samet ile burada zorlanırız. Ayrıca forvete mutlaka Barış'ı atması lazım, deplasmanlarda rakip defansı bozuyor, iyi boğuşuyor. Ne kadar zorlansakta mutlaka dünya kupasına gitmeliyiz. 24 senedir gidemiyoruz büyük rezillik.

İyi bir takım var karşıda. Ama biz deplasmanda daha iyi oynarız gibime geliyor. Ayrıca oyuna falan bakmıyorum ben final maçı bunlar geçsinler de nasıl geçerlerse geçsinler.

Bu düzen ve sistemle zor geçeriz, oyunumuzu geliştirmemiz lazım, santraforu olmayan bir takımın başarılı olma ihtimali çok düşük, geçersek bile rakibin performansı sayesinde geçeriz, elit takımlara eyvallah geçiş oynuyoruz alan bulup ama kapanan koşan takımlara üretemiyoruz.
kendisinden daha küçük takımlara karşı sürpriz yaşamayıp en fazla kazanan hoca Montelladır heralde milli takımda. hiç hatırlamıyorum sürpriz, varsa da 1-2 tane vardır

dün üretemedin adamlar cezasahasından çıkmadı çünkü, rakip kale yokmuş gibi oynadı

Son düzenleme:
Adamların statları Rize stadı gibi cenabet bir yer

Orkun’u yedek başlatıp bizi dünya kupasına götür montella hocam

Milli takım Kuntz sonrası oldukça başarılı gidiyor zaten. Dünya Kupasına da gidersek tarihinin en başarılı milli takım dönemlerinden birini geçirmiş olacağız.

Kosovayi ciddiye alip maci full konsantre oynamak gerekir. Yenemezsen de zaten Dunya Kupasina gitme bi zahmet.

Geri
Üst Alt