Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.171
- 10.148
- 1.088
Bu TFF yüzünden milli takımı içten destekleyemiyorum. O başkan olacak adamın bize yaptıklarından sonra çıkıp sırıtmasını izlemek istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ülke sporunun g.t deliği 'bjkdir'. Bunlar onurdan bahseder onursuz, gururdan bahseder gurursuzlardır. Her zaman haset ederler. Hep kıskanırlar. Kendileri bir bok değildir hep bizle kıyaslarlar kendilerini. O kadar nefret ediyorum ki bu yüzsüzlerden. Eğer bugün dünya kupasına gidemezsek bunun sorumlusu bu yamuk ağızlı mendebur, kıskanç heriflerin çıkarttıkları fitne fesat yüzünden olacak.
Tffnin başında bir şeref yoksunu var diye TÜRKİYEMİZİ desteklemekten vazgeçecek değiliz. Haydi Aslanlarım
Nedim mıh mi aldi bende niye cevap vermedi bu diyorum la![]()
Gecen macin ustune orkun ve zeki disinda ayni olur muht.Uzun zamandır ilk 11'ini bu kadar merak ettiğim bir maç yoktu.
Çok tatlı yavrum benim
Orkun oynarsa Montella'ya sallayacağımGecen macin ustune orkun ve zeki disinda ayni olur muht.
Aklıma garip bir şey geldi demin nedense.
Turnuvaya katılırsak Amerika'da sürgün yaşayan biri mutlaka stada gelecektir. Maçlar da TRT'den yayınlanacak, görüntüler de direkt FİFA'dan geliyor kesin ekrana vereceklerdir onu tribünde görürlerse. TRT yayını karartır mı o sekansta acaba?