DK 2026 Elemeleri Play-off Final | Kosova 0-1 Türkiye | MS | 31 Mart

Gerçekten ağız tadıyla şu heyecanı yaşatmıyorlar. İşi öyle yerlere çekiyorlar ki Metin-Ali-Feyyaz a kadar gittiler. Hatta bugün bjk nin bir defansı vardı Ulvi diye ona kadar gitmişler. Milli takımdan soğuttunuz be.

Barış Alper bunlara ne ettiyse artık iyi etmiş. Fena kuduruyorlar.

Fenerliler bile milli takimda su 8jklilar kadar aglamiyor hatta garip birsekilde fener kitlesi bazen kendi cop oyuncularını bile elestirip oynamamali diyebiliyorlar

Avrupa'nın altyapısı sayesinde başarılar geliyor, kaymağını müpteze TFF yiyor.
Sözde bir milliyetçi bir milliyetçiler.

Bu ülke sporunun g.t deliği 'bjkdir'. Bunlar onurdan bahseder onursuz, gururdan bahseder gurursuzlardır. Her zaman haset ederler. Hep kıskanırlar. Kendileri bir bok değildir hep bizle kıyaslarlar kendilerini. O kadar nefret ediyorum ki bu yüzsüzlerden. Eğer bugün dünya kupasına gidemezsek bunun sorumlusu bu yamuk ağızlı mendebur, kıskanç heriflerin çıkarttıkları fitne fesat yüzünden olacak.

Her fırsatta onur şeref haysiyet edebiyatı yapıp da her seçim o anki başkanını bu hırsız diye kovan başka bir camia var mıdır acaba.

Tffnin başında bir şeref yoksunu var diye TÜRKİYEMİZİ desteklemekten vazgeçecek değiliz. Haydi Aslanlarım

Desteklemesine destekleriz de kardeşim.. O eski duygular bayağı bir törpülendi, pek bir şey kalmadı.. Sadece TFF başkanı olacak adam olsa neyse..

Kendi futbolcuları oynamadı diye milli takımda bölücülük yapan şerefsizleri mi,

Davalık, sonu meçhul villalarını prim diye vermeye kalkan TFF başkanını mı,

Durduk yere milyon Euro prim vaat eden şikeden tescilli kulubün yönetici eskisini mi,

Doğru düzgün maç anlatmak yerine 'Ardağğğğhh' diye anırmayı marifet sanan spikeri mi,

Hangisini bir kenara bırakalım?

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, siyasi ortama ve müsebbiplerine hiç girmedim bile..

gidemezsek montelloyu şu şekil mideye indireceğiz

E-SRYuMVIAEUy_q.jpg

Uzun zamandır ilk 11'ini bu kadar merak ettiğim bir maç yoktu.

Aklıma garip bir şey geldi demin nedense.

Turnuvaya katılırsak Amerika'da sürgün yaşayan biri mutlaka stada gelecektir. Maçlar da TRT'den yayınlanacak, görüntüler de direkt FİFA'dan geliyor kesin ekrana vereceklerdir onu tribünde görürlerse. TRT yayını karartır mı o sekansta acaba?

Niye ki ülke statüsünde teröristleri göstermek yasak değil ben her gün Öcalan'ı görüyorum TRT'de ?

Kosova grup maçlarının en cok kosan takımlarından yani bugün enaz onlar kadar kosmamiz lazim

Spor kanallarının son yarım saat içinde verdikleri muhtemel 11’lere göre hainoğlu kesik yemiş, barış santrafor

Geri
Üst Alt