DK 2026 Elemeleri Play-off Final | Kosova 0-1 Türkiye | MS | 31 Mart

Barış'ın kurtarıcı olarak girmesi için tüm şartlar oluştu.

Abi Orkun falan tamam da, Kerem tercihini kimse açıklayamaz. Hiçbir işe yaradığı yok ki bunu daha geçen maçta gördük, ne bu ısrar. İkinci yarı sahaya kesinlikle çıkmaması lazım.

Yedeklere baktım da hakikaten durum kötü, Barış dışında alabilecek adam yok. Rakip epey sert kuvvetli, zemin de yağmurdan iyice ağırlaştı. Kenan dışında heyecan veren adam yok, yaparsa o yapar gibi birşeyler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi eleme maçları yayın hakkı satılsın da

türkiye maçını trt 1 versin
italya maçını rai 1 versin
almanya maçını ard 1 versin

yetti be

Ya asla kimse ders almıyor, en başından beri kolay kura muhabbeti vardı, tabii ki Fransa geleceğine Kosova gelsin ama yani kolay kura diye bir şey yok ya, sadece daha az zor kura var

Hayır ne diyoruz küme düşme hattındaki takımdan her zaman korkacan, can havliyle her şeyi yapabilirler

Senin karşında da DK'ya gitmek için her şeyi yapabilecek bir Kosova var.

Oyuncularımızın yarısı zaten kazanırız gevşekliğinde, diğer yarısının ise ayakları titriyor. Orkun, Kerem falan rezalet.

7 numara ve Orkun dışarı.. Yunus Arda nın yerine, Arda ortaya, Barış forvete..

Başka türlü çözemeyiz bu maçı..

Çözemeyeceğimizi hepimiz biliyoruz değil mi?

Sene boyunca 1 tane büyük maçta iş yapmamış Orkun'u böylesine önemli maçta ilk 11 başlatmak ne la?

Allah icin cikar su Kerem'i. Safi zarar herif.

Normal bir forvetimiz olsa su anda Dunya Kupasi'ni kutlamaya baslamistik.

Herifin kacirdigi goller disinda yaptigi top kayiplari da cabasi.

Herkes kerem demiş. Arda casperi da çıkmalı. Yerine yunus girmeli

2 tane savunmaya yardım eden pivot santraforla oynamak acayip bir lüks, Vedatla Asllaninin ayaklarıda kötü değil havadanda yerden de sıkıntı yaratıyorlar. Orta sahada yada kanatta 1 tane becerikli adamları olsa çoktan yemiştik golü. Santraforsuz sistemi tarihin en iyi Barcasıyla Guardiola oynadı ondan sonra milyon kere deneyen oldu daha başarılı olanı görmedim, hala inatla Keremi forvet oynatıyor adam. 1.ligden random bir türk santrafor alsan daha etkili oynar en azından santrafor oynamayı nerede duracağını bilir. Keremin üstüne basıyor adamlar resmen hiçbir tehdidi yok, şansa bala kazanırız böyle anca.

Geri
Üst Alt