DK 2026 Elemeleri Play-off YF | Türkiye 1-0 Romanya | MS | 26 Mart

Kapanan takıma ya içe ekstra adam sokup orta kesicen

Ya duran top kazanıp değerlendiricen

Ya da şut atıcan

Hakanla arda var takımda şut atan habire pas yapmaya çalışıyolar önleri boş değil diye vurmuyolar lan al ver yapıp gömücen işte iğne deliğinden orda boşluğu nerden bulacaksın da o boşluğu bekliyosun

Romanyanın 11 kişi ceza sahasında kapanacağı bir sır mıydı :d Kerem yerine dümdüz odun diksen daha mantıklı olur. Hadi üstümüze gelen takım olsa Kerem tercihini yine çok az anlarımda şurada yaptığı harekete anlam verilemiyor antrenörleri bazen anlayamıyorum.

Bu arada en ileri uca bence fit olduğu sürece Can Uzun'u monte etmek lazım tam montella'nın istediği tarz oyuncu aslında

Ama herif takmış kerem'e fenerde bile sövülen adam ne bu ısrar anlamıyorum ki
Abi seni orda tutacak duvar olacak adam lazım can iyi çocuk da sf başka bişey abi Barış dahil hiçbiri o adam değil şuan kadrodaki

İlk yarıyı izleyen aklı naşında birinin yapacağı ilk iş barış ile keremi çıkartmak olacaktır.
Al 9a denizi. Kanata da yunusu çek. Kenan ve yunus ile besle denizi

Kapanan takıma ya içe ekstra adam sokup orta kesicen

Ya duran top kazanıp değerlendiricen

Ya da şut atıcan

Hakanla arda var takımda şut atan habire pas yapmaya çalışıyolar önleri boş değil diye vurmuyolar lan al ver yapıp gömücen işte iğne deliğinden orda boşluğu nerden bulacaksın da o boşluğu bekliyosu

aklın yolu 1

1774548173433.webp

Ne var ilk yarıda Sametlik şimdi anlamadım.
Sametlik birşey yok, Samet yok çünkü. İki top geldi birini adamların önüne indirdi, birini de ıskaladı, Allahtan adam yetişmedi. Rakip ceza sahasında bir karambol oluştu onu da faul yaparak rakibe savuşturdu. Bu adam yetersizin önde gideni, diyecem yetersiz de değil etkisiz eleman.

Yalnız biz romanyayi gecsek bile kosovayi geçtim slovakyayi filan dışarıda yenemeyiz,on alan oyuncularımız cok yorgun gibiler

Yayına maç başladıktan sonra girdiler güzel

Bu montella'nın bu kafasıyla bu maçı kazansak bile deplasmandaki maçta iş çok zor bu herif inadından vazgeçmezse yine dünya kupası hayal gibi görünüyor

Reklamin bokunu cikardi acur

Geri
Üst Alt