DK 2026 Elemeleri Play-off YF | Türkiye 1-0 Romanya | MS | 26 Mart

Hiçbir topçumuz sakatlanmamalı, gerisi umrumda bile değil elemişiz elenmişiz

1774268737514.webp

Siyasal islamciyi kanat oynatmak bu maçlarda ters tepebilir deniz gul veya can uzunu forvet oynatmak lazim bence

Bu maç okey de kosova deplasmanı zor olacak

Umarım salaktan slovakya eler kosovalıları

Romanya ve Slovakya'yı yenmek için lige gereksiz ara verildi. Oyuncular neredeyse 3 hafta takımdan kopuyor bu süreçte. Osimhen'in sakatlık hikayesi en azından buraya denk geldi, bunun haricinde bize faydadan çok zararı olacak gibi geliyor.

Hakan Ç, Arda Güler, Zeki, Kenan Yıldız vs bunlar yine normal zamanda katıldı milli takıma. Real Madrid, Inter, Roma vs oyuncusunu erken göndermez tabii ki, alemin kerizi biziz.

Pek de umurumda değil.

Niye bilmiyorum baskette böyle değilim, olimpiyatlarda falan hele tam tersi ama futbolda milli takımı zerre umursamıyorum ya. Eskiden heyecanlanırdım şimdi tık yok.

Duygusal bakarsak dunya kupasında olmak cok guzel ama mantikende elenmek bizim icin cok iyi olur ,oyuncularımız dinlenir

Bu kadar formda

Uğurcan
Zeki
Bardakçı
Ozan (sakatlıktan süper döndü)
Ferdi
Orkun
Barış

gibi oyuncular varken ve

Arda
Kenan
Can Uzun (şu an sakatlıktan yeni dönse de sezona çok iyi başlayan)

gibi isimler varken katılamamak da, katılırsak da başarılı olamamak da ayıp olur.

Ha biz bu ayıbı çok iyi kadrolar ile de defalarca yedik.

2006 senesinde (Emre, Nuri, Yıldıray, Hamit, Tümer, Tuncay, Hasan, Nihat, Ümit, Necati, Hakan, Fatih Tekke) gibi kadro katılmayı başaramadı.

Bu şekilde bir orta saha ve hücum rotasyonu olan takım normalde bırakın turnuvaya play-off'da elenmeyi en az 2. tur çeyrek final görmesi lazımdı kupada.

2026'ya dönecek olursak

Mert Günok
Samet
Salih Özcan
Atakan Karazor
İrfan Can Kahveci
Oğuz Aydın

asla bu takımda yeri yok.

Bunlar yerine

Ümit Akdağ
Can Uzun
Bertuğ Yıldırım

kadroda olmalı.

Son düzenleme:
Bu kadar formda

Uğurcan
Zeki
Bardakçı
Ozan (sakatlıktan süper döndü)
Ferdi
Orkun
Barış

gibi oyuncular varken ve

Arda
Kenan
Can Uzun (şu an sakatlıktan yeni dönse de sezona çok iyi başlayan)

gibi isimler varken katılamamak da, katılırsak da başarılı olamamak da ayıp olur.

Ha biz bu ayıbı çok iyi kadrolar ile de defalarca yedik.

2006 senesinde (Emre, Nuri, Yıldıray, Hamit, Tümer, Tuncay, Hasan, Nihat, Ümit, Necati, Hakan, Fatih Tekke) gibi kadro katılmayı başaramadı.

Bu şekilde bir orta saha ve hücum rotasyonu olan takım normalde bırakın turnuvaya play-off'da elenmeyi en az 2. tur çeyrek final görmesi lazımdı kupada.

2026'ya dönecek olursak

Mert Günok
Samet
Salih Özcan
Atakan Karazor
İrfan Can Kahveci
Oğuz Aydın

asla bu takımda yeri yok.

Bunlar yerine

Ümit Akdağ
Can Uzun
Bertuğ Yıldırım

kadroda olmalı.
98 dünya kupası elemeleride çok üzücü olmuştu. Kadro olarak çok iyi durumdaydık, hollandayı bursada yenip, deplasmandan 1 puanla dönmüştük. Galler'i 2 maçtada yenmiştik ama Belçika'ya 2 maçtada yenilip play off yapamamıştık. Benim gördüğüm en güzel dünya kupası olan fransa'ya gidememiştik.

Köksal baba forvet oynar. KA dan daha çok verim alırız

98 dünya kupası elemeleride çok üzücü olmuştu. Kadro olarak çok iyi durumdaydık, hollandayı bursada yenip, deplasmandan 1 puanla dönmüştük. Galler'i 2 maçtada yenmiştik ama Belçika'ya 2 maçtada yenilip play off yapamamıştık. Benim gördüğüm en güzel dünya kupası olan fransa'ya gidememiştik.

Evet o kadroda cidden muazzamdı.

Ama başımızda ki TD bozuntusu Denizli Galatasaray yerine hep saçma sapan oyuncuları oynattı 2000’de gidene kadar.

Rüştü
Davala
Alpay
Bülent
H.Ünsal /Ergün
Suat
Okan
Tugay
Sergen
Hakan
Arif

Yapıp yedekleri de Fatih, Öğün, Oktay, Abdullah , Ergün, Hasan, Vedat, Ayhan

Vs yapmak varken gitti Ogün, Saffet, Tayfur, Tayfun, İlker Yağcıoğlu, Recep Çetin, Mert Korkmaz falan oynattı. Arif ve Hakan yerine gitti Oktay tek forvet falan yazdı.

2000 de bile UEFA sonrası FB’li transferlerini oynattı 11 de yarı yarıya.

Denizli olmasa 1998’e gidip 2. Tur falan yapar, Euro 2000 de ise yarı final oynardık

Evet o kadroda cidden muazzamdı.

Rüştü

Geri
Üst Alt