Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.918
- 3.615
- 1.778
Hiçbir topçumuz sakatlanmamalı, gerisi umrumda bile değil elemişiz elenmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
98 dünya kupası elemeleride çok üzücü olmuştu. Kadro olarak çok iyi durumdaydık, hollandayı bursada yenip, deplasmandan 1 puanla dönmüştük. Galler'i 2 maçtada yenmiştik ama Belçika'ya 2 maçtada yenilip play off yapamamıştık. Benim gördüğüm en güzel dünya kupası olan fransa'ya gidememiştik.Bu kadar formda
Uğurcan
Zeki
Bardakçı
Ozan (sakatlıktan süper döndü)
Ferdi
Orkun
Barış
gibi oyuncular varken ve
Arda
Kenan
Can Uzun (şu an sakatlıktan yeni dönse de sezona çok iyi başlayan)
gibi isimler varken katılamamak da, katılırsak da başarılı olamamak da ayıp olur.
Ha biz bu ayıbı çok iyi kadrolar ile de defalarca yedik.
2006 senesinde (Emre, Nuri, Yıldıray, Hamit, Tümer, Tuncay, Hasan, Nihat, Ümit, Necati, Hakan, Fatih Tekke) gibi kadro katılmayı başaramadı.
Bu şekilde bir orta saha ve hücum rotasyonu olan takım normalde bırakın turnuvaya play-off'da elenmeyi en az 2. tur çeyrek final görmesi lazımdı kupada.
2026'ya dönecek olursak
Mert Günok
Samet
Salih Özcan
Atakan Karazor
İrfan Can Kahveci
Oğuz Aydın
asla bu takımda yeri yok.
Bunlar yerine
Ümit Akdağ
Can Uzun
Bertuğ Yıldırım
kadroda olmalı.
kafa toplarinda etkisiz kalir , bence gerek yok.Köksal baba forvet oynar. KA dan daha çok verim alırız
98 dünya kupası elemeleride çok üzücü olmuştu. Kadro olarak çok iyi durumdaydık, hollandayı bursada yenip, deplasmandan 1 puanla dönmüştük. Galler'i 2 maçtada yenmiştik ama Belçika'ya 2 maçtada yenilip play off yapamamıştık. Benim gördüğüm en güzel dünya kupası olan fransa'ya gidememiştik.
98 dünya kupası elemeleride çok üzücü olmuştu. Kadro olarak çok iyi durumdaydık, hollandayı bursada yenip, deplasmandan 1 puanla dönmüştük. Galler'i 2 maçtada yenmiştik ama Belçika'ya 2 maçtada yenilip play off yapamamıştık. Benim gördüğüm en güzel dünya kupası olan fransa'ya gidememiştik.
KA çok etkili zatenkafa toplarinda etkisiz kalir , bence gerek yok.

KA çok etkili zaten![]()