DK 2026 Elemeleri Play-off YF | Türkiye 1-0 Romanya | MS | 26 Mart

Tamam da hala anlasilmayan bir kisim var sanki. Orta Amerika ve Guney Amerika da benzer zaman diliminde, hep Avrupa'da olunca bu futbol askiyla yanip tutusan insanlara ayip olmayacak mi?
doğru ordakiler için iyi olacak bizim için kötü olacak bu kez en azından öğlene denk gelse güzel olurdu mlste bazen gece 1de 2de maçlar görüyorum niye öyle ayarlamadılar anlamadım

Sabah saatlerinde Ilhan Tuysuz ayni 11'i vermisti, demek Montella veya teknik ekipten biri kadroyu basina vermis erkenden.

1774540084908.webp

Orkun'un oynamasi icin Hakan yedek kalmasi gerekiyordu. Burada bile Hakan-Orkun orta sahasi yazanlar var sanirim oyuncu tipi/profilden bir habersiniz gibime geliyor bana.

Bir tane defansif agirlikli veya supurucu tarzi, mucadele gucu yuksek biri lazim bu takimda o zaten genelde Ismail oluyor. Orkun kimin yerinde oynayacakti? Hakan mi? Yoksa Arda Guler mi?

inter'in 11 oyuncusu dururken orkunda kim oluyor kudurun tinerciler

Tüm neşemiz kaçtı. Bu hıyarı ne diye oynatıyor her maç 20 top kaybı

Samet, İsmail, en öndeki soytarı

Bunların milli takımda, üstelik 11 de ne işi var yahu?

Severiz, sevmeyiz orası ayrı ancak Orkun neden 11 de değil.. İsmail denen yetenek özürlüsünü top diye oynar..

Takıntılı teknik direktörlerden gına geldi yahu..

Orkun'un oynamasi icin Hakan yedek kalmasi gerekiyordu. Burada bile Hakan-Orkun orta sahasi yazanlar var sanirim oyuncu tipi/profilden bir habersiniz gibime geliyor bana.

Bir tane defansif agirlikli veya supurucu tarzi, mucadele gucu yuksek biri lazim bu takimda o zaten genelde Ismail oluyor. Orkun kimin yerinde oynayacakti? Hakan mi? Yoksa Arda Guler mi?
Kerem A yerine oynayacaktı. Orta saha İsmail- Hakan- Orkun olacaktı. İleri 3'lü Kenan, Arda, Barış olacaktı.

Şengezer yerine Mert eve yollanmalıydı

Kahveci desen niye hala milli takıma çağırılıyor anlamı yok

Oğuz Aydın da bu sene yok oldu ama hala milli takımda

Konu milli takımı hakketmek ise bu isimlerin yeri yok milli takımda artık

Montella hocayı başarılı bulurum fakat seçimleri tartışılır

Kerem A yerine oynayacaktı. Orta saha İsmail- Hakan- Orkun olacaktı. İleri 3'lü Kenan, Arda, Barış olacaktı.
O ileri ucluyu begenen olmazdi. Kanat icin Arda'yi dersen o kotu olur. Sahte 9 tarzi Arda Guler rolune karsiyim eger baska caren yoksa anlarim da onun disinda Arda'nin tam randiman vermesi icin bir forvet lazim.

Bu oyuncu Kerem mi? Degil tabi. En kotu Deniz Gul ile cikabilirdi. Baris forvet olsa bu defa kenara baska bir oyuncu atman lazim o zaman o dedigin uclu orta saha kurgusu da olmuyor.

Beyler hadi ya. Eleştirmeyi bırakalım lütfen. Birlik olma vakti. Beb Dünya kupasına görmek istiyorum beyleeeerrrr

Geri
Üst Alt