DK 2026 Elemeleri Play-off YF | Türkiye 1-0 Romanya | MS | 26 Mart

O ileri ucluyu begenen olmazdi. Kanat icin Arda'yi dersen o kotu olur. Sahte 9 tarzi Arda Guler rolune karsiyim eger baska caren yoksa anlarim da onun disinda Arda'nin tam randiman vermesi icin bir forvet lazim.

Bu oyuncu Kerem mi? Degil tabi. En kotu Deniz Gul ile cikabilirdi. Baris forvet olsa bu defa kenara baska bir oyuncu atman lazim o zaman o dedigin uclu orta saha kurgusu da olmuyor.
En uçta Arda mı Kerem mi ben Arda'yı seçerdim. Bir de o en uçtaki üçlü daha serbest rolde olurdu. Orkun'da 10 no da sürekli skor üretiyorken Kerem'i kesmek bana daha mantıklı gelmişti. Samet bu tarz maçlarda saçma bir pas hatası ile her şeyin içine edebilir mesela o tercih de hiç içime sinmedi bir çok maçı var çünkü Samet'in böyle yaktığı ve Ozan'da çok formdaydı ayrıca. Oyuncularla çalışan Montella istediği sonucu alır ve kötü bir sürpriz yaşamayız umarım.

Orkun'un oynamasi icin Hakan yedek kalmasi gerekiyordu. Burada bile Hakan-Orkun orta sahasi yazanlar var sanirim oyuncu tipi/profilden bir habersiniz gibime geliyor bana.

Bir tane defansif agirlikli veya supurucu tarzi, mucadele gucu yuksek biri lazim bu takimda o zaten genelde Ismail oluyor. Orkun kimin yerinde oynayacakti? Hakan mi? Yoksa Arda Guler mi?
İşte bunu miniktaşlılar anlayamıyor. Ayrıca Kaan Ayhan'ın kadroda olmasının nedeni dе bu bence..

Orkün 10 Arda sağ BAY en uçta olsa daha iyi değil mi

Samet yerine de Kabak olsa mesela

Bu montella'nın fener aşkı başka bi seviye resmen. Fenerin çöplerini oynatmak için elinden geleni yapıyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğru ordakiler için iyi olacak bizim için kötü olacak bu kez en azından öğlene denk gelse güzel olurdu mlste bazen gece 1de 2de maçlar görüyorum niye öyle ayarlamadılar anlamadım
Maclar genellikle gece olacak, yapacak bir sey yok.

2002 Dunya Kupasi'ni da okulda oglen vaktinde izliyorduk. Hatta LGS ile cakisan Kosta Rika maci vardi, sinavimda acele etmistim maca yetismek icin. Bu durumlardan daha iyidir herhalde :D

Kazma keramettin'i yine en uca koymuş adam gelde delirme

Ya yeter be kardeşim be hasta mısın ne bu inat
top ezip maçın içine edip duruyor orda oynayınca 10 toptan birini gol yapınca kral mı oluyor

Ne bu işkence kaç maçtır

Gollü kazanırız. Dünya kupasına gider bu takım. Gitmeli.

Arda'nın en ileride oldugu 4-6-0 kadrosu vardı o daha mantıklı bence

Hem orta saha kalabalık hem Arda'yı da kullanıyorsun solda kenan sağda barış rakibi rahatsız eder

Hakan-Orkun-İsmail orta sahası iyi olurdu kalabalık orta saha daha iyidir her daim

Keramettin'i en ileri uçta görmekten bıktık artık bu montellla inanılmaz inatçı kadroyu iyi kullanamıyor bu basit takıntıları yüzünden

Kovun şu Beşiktaş’ı ligden. Adamların tek işi her milli maçta oyuncularının ilk 11 başlamamasını mesele haline getirip ağlamak.
Bunlar harbi mide bulandirici

Şengezer yerine Mert eve yollanmalıydı

Kahveci desen niye hala milli takıma çağırılıyor anlamı yok

Oğuz Aydın da bu sene yok oldu ama hala milli takımda

Konu milli takımı hakketmek ise bu isimlerin yeri yok milli takımda artık

Montella hocayı başarılı bulurum fakat seçimleri tartışılır

Zırt pırt kadroyu değiştirmemesi olumlu bence iyi takımların hepsi sürekli aynı kadroyla oynuyo

İsmail hakan
Baris arda kenan
Deniz gul
Benim fikrim bu şekildeydi
Hayirlisi bakalim haydi Türkiye 🇹🇷🇹🇷

Zırt pırt kadroyu değiştirmemesi olumlu bence iyi takımların hepsi sürekli aynı kadroyla oynuyo
Mert ve İrfan'ın takımdaki kaşarlığı ve diğer topçular ile iletişimi etkili olmalı yoksa almaz zaten ama öte yandan milli takım için beklentiye giren ve performansını yukarı çeken futbolcular için moral bozucu bir durum

Geri
Üst Alt