Doğu K. Ç.Final | Orlando Magic 2-4 Atlanta Hawks

Cevap: Doğu K. Ç.Final | Orlando Magic - Atlanta Hawks | 17 Nisan | 02.00

:sad007:

Orlando 4-1 turu geçer. Atlanta'nın zaten sağı solu belli değil. :)

orlando magic - atlanta hawks tahminim 4-1

d.howard parçalar.arenas adam olsa biraz daha ilerler magic diyecem ama

4-2 Orlando alır.

4-1 diyorum, Orlando paramparça eder Atlanta'yı. Bu kadar potansiyel yüksek olup, birşeyler yapamamak kötü birşey. Atlanta da durum böyle. Orlando'yu da yarı finalde yiyecekler ama bu turun favorisi Orlando.

Bu turu orlando 4-2 ile falan geçer ama gelecek turlarda arenasa ihtiyaçları var.Arenasın kendine gelmesi lazım

Dwight Howard tek başına alır bu seriyi.

Cevap: Doğu K. Ç.Final | Orlando Magic - Atlanta Hawks | 16 Nisan | 02.00

Atlanta playofflarda dağılıyor ama normal sezonda Orlando ile oynadıkları maçlarda 3-1 öndeler. Bu bakımda ilginç bir seri olacak.

Atlanta potansiyelini ortaya çıkarıp özellikle Joe Johnson kendine gelebilirse 4-3 falan Orlando alır. Yok Joe Johnson her zaman olduğu gibi yokları oynarsa o zaman 4-0 veya 4-1 biter bu seri.

Kesin olan tek şey Atlanta'nın bu seriyi geçemeyecek olması.

Leş.

Cevap: Doğu K. Ç.Final | Orlando Magic 1-3 Atlanta Hawks

Hido'nun kotu performansina takima hemen yansiyor

Lan ben nereden bileyim Orlando'nun bu kadar kötü olacağını. Aynı bizim Spurs gibi oldular. Atlanta öyle über de oynamadı tamamen Orlando'nun mallığı.

İki takımda yanıldık zaten. Birisi Spurs diğeri Orlando. Hadi ben Spurs'da olacakları az çok tahmin etmiş ama eleneceklerini düşünmemiştim de Atlanta tamamen sürpriz oldu benim için. Özellikle geçen seneki playofflarını ve bu seneki normal sezon maçlarını gördükten sonra harbiden de bu performansı beklemiyordum.

Aslında yazdığım yazıda da normal sezondan istatistik vermişim de orada yazmamam gereken bir yazı var ki o da Kesin olan tek şey Atlanta'nın bu seriyi geçemeyecek olması sözü.

Lan ben nereden bileyim Orlando'nun bu kadar kötü olacağını. Aynı bizim Spurs gibi oldular. Atlanta öyle über de oynamadı tamamen Orlando'nun mallığı.

İki takımda yanıldık zaten. Birisi Spurs diğeri Orlando. Hadi ben Spurs'da olacakları az çok tahmin etmiş ama eleneceklerini düşünmemiştim de Atlanta tamamen sürpriz oldu benim için. Özellikle geçen seneki playofflarını ve bu seneki normal sezon maçlarını gördükten sonra harbiden de bu performansı beklemiyordum.

Aslında yazdığım yazıda da normal sezondan istatistik vermişim de orada yazmamam gereken bir yazı var ki o da Kesin olan tek şey Atlanta'nın bu seriyi geçemeyecek olması sözü.

Sizin Spurs'a selamlarımı ilet kardeşş

:D Koçumsun. Crawford akıyor.

Bu arada konusu değil ama Gay dönmüyor değil mi? Dönerse OKC'yi NET geçerler.

:D Koçumsun. Crawford akıyor.

Bu arada konusu değil ama Gay dönmüyor değil mi? Dönerse OKC'yi NET geçerler.

Bak o konuda OKC-Denver serisi gibi iddialı konuşuyorum ve Gay dönse bile OKC'yi eleyemeyeceklerini söylüyorum. :D

Gay benim bildiğim sezonu kapadı ama emin değilim. Gay'den başka hem boy, hem fizik hem de kol uzunluğu bakımından Durant'ı savunacak adam yok Memphis'te.

Shane Battier ölüsü savunur Durantı.Geçen yıl Artest nasıl savunmuştu biliyoruz.Aynı tip oyuncular.

Shane Battier ölüsü savunur Durantı.Geçen yıl Artest nasıl savunmuştu biliyoruz.Aynı tip oyuncular.

Boy olarak dezavantajı var usta yoksa haklısın. Memphis'in Gay gibi hem clutch hem skorer hem de Durant gibi match-up problemi yaşatacak bir adama ihtiyacı var.

Fazla fark yok Umut.Durant 2.09 ShanE Battier 2.03.Geçen yıl savunan Artest 2.00 falan biraz kalıplı ve güçlü olduğu için Durantı çok zorlamıştı.Bence kesinlikle Battier Durantla eşleşebilecek bir oyuncu.

Memphis pota altında yakar OKC'yi. Russell'ın drive'ları elinde patlar. O seri çok heyecanlı olacak. Bu sezon büyük sürpriz beklediğim OKC'nin karşısına Memphis'in gelmesi net şanssızlık.

Ben şöyle söyleyeyim; Gay dönerse, NBA finali oynayan ilk 8. sıradan playofflara giren takım olabilir Memphis. Ve Memphis-Boston finali efsane olurdu cidden, 70-70 falan bitebilir maçlar :D

Memphis pota altında yakar OKC'yi. Russell'ın drive'ları elinde patlar. O seri çok heyecanlı olacak. Bu sezon büyük sürpriz beklediğim OKC'nin karşısına Memphis'in gelmesi net şanssızlık.

Sertaç Westbrook karşısında Tony Allenı verirlerse baya zorlanır Westbrook.:)

Geri
Üst Alt