Doğu K. Ç.Final | Orlando Magic 2-4 Atlanta Hawks

Cevap: Doğu K. Ç.Final | Orlando Magic 1-3 Atlanta Hawks

Ben şöyle söyleyeyim; Gay dönerse, NBA finali oynayan ilk 8. sıradan playofflara giren takım olabilir Memphis. Ve Memphis-Boston finali efsane olurdu cidden, 70-70 falan bitebilir maçlar :D

70-70 nasıl bir tahmin lan.:asd:

O değil de Memphis bence bir adım önde, Spurs'ü elemeleri çok fazla güven kazandıracak takıma. Memphis'in NBA finali şansı bile yüksek.

Lan İY1 verecekken, yanlışlıkla MS1 vermişim iddaada. :o Hadi Orlando, zoru başar. :o

70-70 nasıl bir tahmin lan.:asd:

O değil de Memphis bence bir adım önde, Spurs'ü elemeleri çok fazla güven kazandıracak takıma. Memphis'in NBA finali şansı bile yüksek.

İki takım da 70'lerde sayı atar diyoruz işte genius.

Memphis pota altında yakar OKC'yi. Russell'ın drive'ları elinde patlar. O seri çok heyecanlı olacak. Bu sezon büyük sürpriz beklediğim OKC'nin karşısına Memphis'in gelmesi net şanssızlık.

defansif olarak: Ibaka ve Perkins>Z-Bo ve Gasol

Ofansif olarak: ZBo ve Gasol > Ibaka ve Perkins.

Pota altinda avantaji var OKC'nin. Durant ve Westbrook su ana kadar oynadiklari kadar oynarsa Memphis'e karsi 6 maçta alir OKC.

Konferans finali OKC-Lakers olur. OKC en az Bulls kadar iyi takim bunu Perkins takasindan soylemistim burda benimle dalga geçenler flnda olmustu.

Lakers'i bati'da biri yenerse bu OKC olur.

Memphis pota altında yakar OKC'yi. Russell'ın drive'ları elinde patlar. O seri çok heyecanlı olacak. Bu sezon büyük sürpriz beklediğim OKC'nin karşısına Memphis'in gelmesi net şanssızlık.

OKC pota altından bahsediyoruz yalnız. OKC pota altı ligin en korkutucu pota altı savunma bakımından. Perkins-Ibaka ikilisi ligin bence en iyi defansif anlamda uzun ikili kombosu. O yüzden özellikle Zekeriya ve Gasol hücum anlamında çok fazla etkili olamaz ki o zaman da Memphis'in işi zorlaşır bayağı. Memphis o turda sürpriz yapmak istiyorsa O.J Mayo'nun çok iyi performans göstermesi gerekir.

Edit : Hakkı da söylemiş zaten.

Bu arada Ibaka yaklaşık 4 blok ortalaması ile oynuyor Denver serisinde onu da belirtmek lazım. 12 sayı 12 reb ortalaması da cabası ki Denver pota altı da Memphis pota altı gibi kaliteli.

nba'yi fazla takip edemiyorum ama galiba orlando s.çmış :asd:

Hedo müthiş 2 dakikada 2 faul aldı ve bu Orlando adına çok iyi oldu. İlk defa bu kadar iyi başladılar bir maça bu seri boyunca.

JJ Reddick:tiphat:

İlk defa bu kadar istekli Orlando.

26-13 ilk çeyrek sonucu. Howard 5 dakika kenarda oturmasına rağmen Atlanta hücumda çok saçmaladı.

Edit: Howard Zaza'ya ana avrat küfür etti az önce.

73-45 Orlando ustunlugu var 3. ceyrek oynaniliyor.

Uclukler girdimi Orlando pek fazla sorun yasamiyor.

4 maçtır nerdeydi bu Orlando. :o

Atlanta isi evde bitiririm diye ilk ceyrekten sonra pek asilmadi ama evde bide kaybederse boku yer.

Cevap: Doğu K. Ç.Final | Orlando Magic 2-3 Atlanta Hawks

Olmak ya da olmamak..

Maç saat 02:30'da NBA Tv'de.. :)

Bu maçta Hido patlama yapacak gibi geliyor bana.[İnşallah]

Yürü Orlando.

Dövüslü ,kavgali, 7. Mac istiyoruz.

Zaza vs. Howard Yeaaaah Dude.

Bugünkü serinin 6.Maçını TSİ 02:30'da NTV mi verecek acaba?:confused:

Geri