Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-4 Miami Heat

Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-1 Miami Heat

4-2 biter bu seri. İlk maçtan önce dediğim gibi Miami iyi savunma yaptığı zaman Rose dışında güvenebilecekleri bir el yok. Deng ilk yarı çok iyi oynadı o zaman maç dengedeydi ikinci yarı leş ötesi oynadı ve maç gitti. Chicago ne kadar iyi savunma yaparsa yapsın LeBron ve Wade'i bir yere kadar durdurulabilir.

Chicago zaten iyi bir savunma takımı değil bana göre. Rose'un etkisi ve yanında Deng ve bench'ten gelebilecek minik bir katkıyla rakipleri devirmeleri çocuk oyuncağı oluyor. Noah'ın falan çabası bir yere kadar getiriyor maçı. Orada da Rose devreye girip fişi çekiyor genelde. Indiana serilerinde Rose'un ilk maçta maça direk etki ettiği son bölümü unutmamak gerek örneğin.

Miami ise Wade ve Lebron'la yeterince sağlam bir savunma takımı oluyor en azından Bulls'a karşı. Seride saha avantajını ele geçiren Miami olunca işin rengi çok değişti. Miami en kötü ihtimal 4-3 alır bence. Ama Miami dönüşü deplasmanda oynanacak maça 3-1'le girerlerse 4-1 bile bitebilir seri.

Sertaç çarpılacaksın lan!!! İyi savunma takımıdır Chicago. Eğer bir maçı Chicago kaybediyorsa bunun en büyük sebebi genelde hücumda tıkandıkları için oluyor iyi savunma yapamadıkları için değil. Dün de çok iyi savunma yaptılar ama işte hücumda tıkanınca bir yerden sonra dirençleri düştü. Ne kadar iyi savunma yaparsan yap eğer hücumlardan boş dönersen savunmada da direncin düşüyor.

Chicago ilk defa bir çeyrekte 10 sayı atmış. Kendi adlarına bir rekor bu.

Bulls gayet savunma takımı yapmayın.

Chicago zaten iyi bir savunma takımı değil bana göre. Rose'un etkisi ve yanında Deng ve bench'ten gelebilecek minik bir katkıyla rakipleri devirmeleri çocuk oyuncağı oluyor. Noah'ın falan çabası bir yere kadar getiriyor maçı. Orada da Rose devreye girip fişi çekiyor genelde. Indiana serilerinde Rose'un ilk maçta maça direk etki ettiği son bölümü unutmamak gerek örneğin.

Miami ise Wade ve Lebron'la yeterince sağlam bir savunma takımı oluyor en azından Bulls'a karşı. Seride saha avantajını ele geçiren Miami olunca işin rengi çok değişti. Miami en kötü ihtimal 4-3 alır bence. Ama Miami dönüşü deplasmanda oynanacak maça 3-1'le girerlerse 4-1 bile bitebilir seri.

Chicago için ligin en iyi savunma takımı diyorlar reyiz

[video=youtube;HPYk9a4o0CU]https://www.youtube.com/watch?v=HPYk9a4o0CU[/video]

4-1 Miami alır diyorum dün geceden sonra ben de..:)

Dirseği geldi Wade'in. Bana göre o pozisyon hücum faul hatta.

İyi de dirsek neresine gelmiş ki? Bir halt anlaşılmıyor pozisyondan.:o

Bu basketbolcuların kemikleri sert oluyor.Kanama normal

Chicago alır bu seriyi beyler. Miami'nin kazanmasını istiyorum serileri Dallas finalde dağıtabilsin diye ama Chicago 4-3 falan alır bu serileri. Haslem bir daha böyle oynayamaz. Chicago her maç böyle savunma yapacak ve reboundlarda üstünlük kuracak. Azıcık iyi hücum yaptıkları takdirde avantaj yine onlara geçecektir.

Tüh ya yenildik. :(

Ömer resmen maçı tek başına alıyordu. L. Deng 2. yarı rezaletti..

Bu maç hücumda çok kötüydü Chicago. Defansif olarak yine etkiliydiler. Seriyi kaybetmeleri büyük süpriz olur.

ömer aşık müthiş oynadı. ömer-gibson ikilisi noah-boozer ikilisinden daha verimli. rose berbat bir maç oynadı sürekli içeriyi saçma atışlarla zorladı güç gösterisi yapmak isterken ezildi. chicago kesinlikle 2 numaraya iyi bir şütör almalı takım zorlanıyor hucümda

Ömer süperde adam sayı atamamıs bence miaminin amacı bostondaki gibi tek mac alıp evinde bitirmekti bunuda basardılar miami 4 2 ile turu gecer....

Geri
Üst Alt