- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Cevap: Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 1-2 Miami Heat
Big Z yerine Joel Anthony başlıyor ilk beşte.
Big Z yerine Joel Anthony başlıyor ilk beşte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bırak geç,Lebron ve Melo'nun gittikleri takım hakkında neler söyledikleri de ortada.Bir de draftlarla ne alakası var onu anlamadım.Zaten genel olarak iyi takımların üst sıralarda draft hakkı olması beklenmez,Miami bir trade ile bu hakkı alamadığı sürece üst sıralara çıkma ihtimali çok düşük ya da yok yanlış bilmiyorsam.
Adamın kendi tercihleri bunu etkiledi,kendi tercihleri yüzünden bundan 40 yıl sonra Duncan ismini hatırlarken Garnett'i hatırlamayabilecez.Bu kadar basit,uzatıp saçmalama.Duncan kendi mevkisinde NBA'in son 10 yılda gördüğü en iyi oyuncudur.
Olm sen saçmalama asıl,sanki Garnett Minessota'yı seçti de orada isteyerek kral oldu.Olm malmısın sen oyuncuların draftlarda seçme hakkı mı var allasen böyle konuşuyorsun.O riski almasalardı atıyorum New Jersey'e gidecekti o sene.
Ve benim yazdıklarım değil,adamın yüzük sayısı daha büyük yapmaya yeter.Sende bir Garnett fetişizm'i var,umarım 3 ayağından 3.süne değildir.
Maçın içine ettim ama son 10 yılı geçtim,Duncan NBA tarihinin en iyi uzunlarından biridir hatta.