Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 1-4 Miami Heat

Cevap: Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 1-2 Miami Heat

Big Z yerine Joel Anthony başlıyor ilk beşte.

Yahu bırak geç,Lebron ve Melo'nun gittikleri takım hakkında neler söyledikleri de ortada.Bir de draftlarla ne alakası var onu anlamadım.Zaten genel olarak iyi takımların üst sıralarda draft hakkı olması beklenmez,Miami bir trade ile bu hakkı alamadığı sürece üst sıralara çıkma ihtimali çok düşük ya da yok yanlış bilmiyorsam.

Adamın kendi tercihleri bunu etkiledi,kendi tercihleri yüzünden bundan 40 yıl sonra Duncan ismini hatırlarken Garnett'i hatırlamayabilecez.Bu kadar basit,uzatıp saçmalama.Duncan kendi mevkisinde NBA'in son 10 yılda gördüğü en iyi oyuncudur.

Yahu bırak geç,Lebron ve Melo'nun gittikleri takım hakkında neler söyledikleri de ortada.Bir de draftlarla ne alakası var onu anlamadım.Zaten genel olarak iyi takımların üst sıralarda draft hakkı olması beklenmez,Miami bir trade ile bu hakkı alamadığı sürece üst sıralara çıkma ihtimali çok düşük ya da yok yanlış bilmiyorsam.

Adamın kendi tercihleri bunu etkiledi,kendi tercihleri yüzünden bundan 40 yıl sonra Duncan ismini hatırlarken Garnett'i hatırlamayabilecez.Bu kadar basit,uzatıp saçmalama.Duncan kendi mevkisinde NBA'in son 10 yılda gördüğü en iyi oyuncudur.

Daha draft zamanından büyük riske girilip o oyuncu alındı. Tamamen kumardı. Adam vefalı çıktı işte. Kaldı ki hala saçmalıyorsun Kansu. Bu olaı Duncan'ı Garnett'den iyi yapmaz, daha saygıdeğer yapar belki.

Olm sen saçmalama asıl,sanki Garnett Minessota'yı seçti de orada isteyerek kral oldu.Olm malmısın sen oyuncuların draftlarda seçme hakkı mı var allasen böyle konuşuyorsun.O riski almasalardı atıyorum New Jersey'e gidecekti o sene.

Ve benim yazdıklarım değil,adamın yüzük sayısı daha büyük yapmaya yeter.Sende bir Garnett fetişizm'i var,umarım 3 ayağından 3.süne değildir.

Olm sen saçmalama asıl,sanki Garnett Minessota'yı seçti de orada isteyerek kral oldu.Olm malmısın sen oyuncuların draftlarda seçme hakkı mı var allasen böyle konuşuyorsun.O riski almasalardı atıyorum New Jersey'e gidecekti o sene.

Ve benim yazdıklarım değil,adamın yüzük sayısı daha büyük yapmaya yeter.Sende bir Garnett fetişizm'i var,umarım 3 ayağından 3.süne değildir.

Yahu anlamamakta cidden ısrar ediyosun. Nets'e gitseydi Nets'i sahiplenecekti adam. Nets'in başarısı için kendini 2. plana atacaktı. Bu tarz adamlar saygıyı daha çok hakediyor bence. Kariyerinin sonuna doğru 239713913910 kere takım değiştiren Posey, House gibi isimler yerine, hatta basketbolu bıraktığı halde yüzük için takım takım dolaşan adamlar yerine sonuna kadar savaşıp, kulüpte hade gitmen herkes için iyi olacak moduna yatıyorsa ve oyuncu öyle gidiyorsa benim için saygıdeğerdir. Zevk meselesi, senin 2-3 senede bir yüzük için takım satan oyuncu anlayaşına da saygı duyarım. 25-26 yaşında adamların yüzük için takım değiştirmesine anlam veremiyorum ben.

Bosh çok uzaklardan deniyor sürekli şutu. Atamıyorsun işte 3 sayı çizgisi civarından nedir bu ısrar anlamıyorum ki.

Garnett korkusundan potaya yaklaşamıyor adam ne yapsın.

izleyemiyozda

Lebron Bosh'dan daha iyi savunuyor Garnett'i. Bugün gününde olan adam Lebron Miami'de. Eğer Wade eşlik etmezse adam gibi Boston rahat kazanır yine.

Garnett'i takımda tutan 100 küsür milyon dolarlık kontratı da olabilir,bilemezsin bunu.Bir X takımına gitseydi onu da sahipleneceğini bilemezsin.Ama bir takımı sahiplenmek seni başka bir oyuncu ötesine taşımıyor,bu nedenle Garnett saygıdeğer olabilir ama asla -genel olarak- Duncan'dan daha iyi diyemezsin.Aynı zamanda Duncan'ın da draft olduğu günden beri San Antonio'da oynamasını da takımına bağlılık olarak görebilirsin o zaman.

Açık ve net,Duncan kazandığı yüzüklerle,aldığı ödüllerle Garnett üstü bir oyuncudur.Savunmada iyidir kötüdür,hücumda iyidir kötürüdür ortada rakamlar varken bunları konuşmak gereksiz.NBA yorumları için lafı dinlenen birçok isim dediklerimi söylüyorlar zaten,Duncan son 10 yıla damga vuran oyunculardan birisidir.

Ben bu düelloyu bir yerden hatırlıyorum. :D

İlk çeyrek Pierce 14 Lebron 13 sayı attı.

Maçın içine ettim ama son 10 yılı geçtim,Duncan NBA tarihinin en iyi uzunlarından biridir hatta.

Maçın içine ettim ama son 10 yılı geçtim,Duncan NBA tarihinin en iyi uzunlarından biridir hatta.

Çoğu kişi tarafından zaten Karl Malone ile Duncan'ı en iyi olarak değerlendiriyor(4 numara olarak). Bunlar içinde de Duncan'a daha iyi diyenler çoğunlukta. Karl Malone'nun da şampiyonluğunun olmadığını hatırlatalım.

Haslem'in dönmesiyle teknik faul alması bir oldu. :D

Boston kotu boyle giderse 3-1 olur seride biter..

Dengede gidiyor maç. Son çeyreğe Boston'un nasıl başlayacağı önemli.

Son 3 dakika 81-81

Ray Allen 3'lü attı.

Lebron altta kalırmı karşılık verdi 84-84

Geri
Üst Alt