Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 1-4 Miami Heat

Cevap: Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 0-1 Miami Heat

Boston'un Coach'u da Fatih terim gibi hep kameraya oynuyor. yapmacik herif..

Valla 4-0 bekliyorum bu saatten sonra.Tairihin en dağınık Boston'ı. Perkins'in gidişi takımı ruhen de çökertmiş.

[video=youtube;ITNJk5ROOBU]https://www.youtube.com/watch?v=ITNJk5ROOBU&feature=player_embedded[/video]

Lebron ne nasıl bir hayvansın? Tek başına ezmiş bostonu,mecazi anlamda değil bildiğin ezmiş :D Rondo ile kg ye yaptıkları neydi öyle :o

[video=youtube;yQ5yu1m9q0U]https://www.youtube.com/watch?v=yQ5yu1m9q0U[/video]

Miami bu sene şampiyon olursa 2-3 sene daha ambargo koyar

Ambargo koymak kolay iş değil, Bulls geliyor,Thunder geliyor, Memphis var, yaşlansa da iyi kötü bir Lakers organizasyonu var. Hanedanlık kuramaz Miami

Miami düzgün bir pg bulursa ambargo koyar.

Cevap: Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 0-2 Miami Heat

Bu kadro yapısıyla ambargo konulmaz. Diğer takımlar da üçlü yıldızlar kuruyor öyle kolay değil ambargo koymak. Bosh yerine Howard falan olsa ancak o zaman ambargo koyarlardı.

Bu kadro yapısıyla ambargo konulmaz. Diğer takımlar da üçlü yıldızlar kuruyor öyle kolay değil ambargo koymak. Bosh yerine Howard falan olsa ancak o zaman ambargo koyarlardı.

Howard bize gelirse ben görürüm ambargoyu salih.Howard kalır mı sence 2012'den sonra Orlando'da. Bunu bilmeyen Orlando Bynum'a dilenmezmi Lakers'dan :D

Howard bize gelirse ben görürüm ambargoyu salih.Howard kalır mı sence 2012'den sonra Orlando'da. Bunu bilmeyen Orlando Bynum'a dilenmezmi Lakers'dan :D

Kalmaz ama en güçlü aday bence Lakers değil. New Jersey daha kuvvetli aday bence. Ondan sonra Lakers. Hele bu yaz lokavt falan olmazsa Orlando da absürd sonuçlar alırsa Carmelo gibi All-star arasına yakın Brook Lopezli falan bir takas olabilir gibime geliyor. Ben kolay kolay Lakers'ın bu üçlüsünü bozacağını düşünmüyorum ama belli de olmaz. Lakers isterse bir dahaki sezon alır Howard'ı. :D

Howard nereye giderse oraya doğru esecek rüzgar Salih :D New York Paul'u alırsa işler değişir ama.

Boston için işler zorlaştı ama Garden'da maç kaybetmezler.7. maçla elerler Miami'yi.

Howard'ı alan ambargoyu koyar diyorsun ki ben de öyle düşünüyorum. :D

Aynen ama New Jersey için bilemem sadece Deron ve Howard yetermi.Ama Lakers'a koy, Kobe bırakana kadar Kobe,Howard,Gasol.Kobe sonrası ise kalan hanedanı götürürdü.

Ama dediğim gibi Paul'un bence New York'a gitmesi de kesin gibi :D başka kurtuluşu yok bu işin.

Biz alacağız ve almak zorundayız Salih zaten 2012de Garnett ve Ray Allen kontratları bitiyor.Howarda maksimum önerme durumumuz olacak.Çünkü Detroit gibi olmak istemiyorsak Howardı alacaz başka çare yok.:D

O zaman Howard San Antonio Spurs'e hayırlı olsun diyebilir miyiz !? :D

Boston ölmus aglayani yok.

Miami dolu dizgin devam ediyor.

Geri
Üst Alt