Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 1-4 Miami Heat

Cevap: Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 0-2 Miami Heat

Yiğitlerin harman olduğu yer; TD GARDEN.

Olm amma abartmıssınız lan. Ray, KG gibi isimleri ezmeler falan. Seri bitsin öyle konuşursunuz. Ben hala Boston'ın Miami'yi eleyeceğini düşünenlerdenim. TD Garden'da 2-2 olur zaten durum o aşırı zor bir olay değil. Boston tecrübeli takım, 2-0 onların moralinizi bozmaz. Olur da Miami elerse şampiyon olur zaten.

Miami, Batı'dan gelen hiçbir takımı belki Lakers hariç bu potaaltıyla yenemez. Lakers'ı da normalde yenemezler ama Fisher gibi artık ölmüş bir guard ve Gasol-Bynum gibi yürüyecek halleri kalmamış gibi oynayan uzunlar karşısında kazanabilirler.

Miami, Batı'dan gelen hiçbir takımı belki Lakers hariç bu potaaltıyla yenemez. Lakers'ı da normalde yenemezler ama Fisher gibi artık ölmüş bir guard ve Gasol-Bynum gibi yürüyecek halleri kalmamış gibi oynayan uzunlar karşısında kazanabilirler.

O zaman Memphis hayırlı olsun diyebiliriz.

O zaman Memphis hayırlı olsun diyebiliriz.

Memphis'le Dallas parçalar Miami'yi, iki takımın da çok iyi perimeter savunmacıları ve üzerine çok güçlü uzunları var. OKC, o konuda problem çekebilir Durant'ın vs. soft kalmasıyla. Westbrook da bu kadar kötü oynarken PG pozisyonunda fark yaratamazsa Miami dağıtır OKC'yi.

Olum bi tarafı övecem diye diğer tarafı bi yere sokuyosun. Boston elenir derken de böyle yapıyosun. Boston tam manasıyla oynamıyor olabilir lakin kim ne derse desin en bomba takım onlar gibi. Potansiyeli gerçekleştirememe sorunu var işte. Hala iddaalıyım. Miami olur da Boston'ı elerse batıdan gelen takımları da geçer.

Memphis'le Dallas parçalar Miami'yi, iki takımın da çok iyi perimeter savunmacıları ve üzerine çok güçlü uzunları var. OKC, o konuda problem çekebilir Durant'ın vs. soft kalmasıyla. Westbrook da bu kadar kötü oynarken PG pozisyonunda fark yaratamazsa Miami dağıtır OKC'yi.

Hocu Memfis'in Bron ve Wade'i savunabilecek kapasitesi de var.Tony Allen,Battier gibi adamlar belirli şekilde yavaşlatır.Point guard olarak Conley bütün miami guardlarından iyi.Pota altı şu anda zaten Nba'in en iyisi.Keşke Memphis şampiyon olsa.

Kime konuşuyorsun Okan? :D

Olum anladık Memphis sempatizanısın ama Memphis'in Miami'yi elemesine imkan yok. Kaldı ki Memphis oraları göremez. Thunder elerse şaşırmam.

Olum bi tarafı övecem diye diğer tarafı bi yere sokuyosun. Boston elenir derken de böyle yapıyosun. Boston tam manasıyla oynamıyor olabilir lakin kim ne derse desin en bomba takım onlar gibi. Potansiyeli gerçekleştirememe sorunu var işte. Hala iddaalıyım. Miami olur da Boston'ı elerse batıdan gelen takımları da geçer.

Bunu bana söylediysen büyük sıkıntın var, benim Boston elenir diye bir mesajım yok bu konuda.

Olum anladık Memphis sempatizanısın ama Memphis'in Miami'yi elemesine imkan yok. Kaldı ki Memphis oraları göremez. Thunder elerse şaşırmam.

Lakers'dan umut yok Memfis ile teselli bulacağız bu yıl.Memphis bu Spurs'ü elediyse her takımı harcar, kapasitesi var.

Dallas, Memphis ve Chicago Miami'yi eleyemez. Diğer taraftan sadece OKC ve Lakers eleyebilir Miami'yi doğudan da Boston.

Kaldı ki Rose'un da sakatlığının düzeleceğini ilerleyen zamanlarda düşünüyorum.Doğuda halen final adayım Bulls.

Dallas, Memphis ve Chicago Miami'yi eleyemez. Diğer taraftan sadece OKC ve Lakers eleyebilir Miami'yi doğudan da Boston.

Dallas, Caron Butler'ın finallere kadar döneceğini varsayarak eğer motivasyon sorunları olmazsa ve Lakers serisinde oynadıkları gibi oynarlarsa dağıtır Miami'yi. Max 2 maç verirler.

Lakers'dan umut yok Memfis ile teselli bulacağız bu yıl.Memphis bu Spurs'ü elediyse her takımı harcar, kapasitesi var.

Dallas'ın Golden State'e elendiği yıl gibi bir şey oldu bu. Bi gazla gidiyor onlar da ama fazla uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Spurs'u elemelerini tabii ki takdir ettik ama asla destek olmadık ayılara. :D

Bunu bana söylediysen büyük sıkıntın var, benim Boston elenir diye bir mesajım yok bu konuda.

Aynen lan. Şimdi baktım 4-2 Boston alır diye umuyorum demişşin hatta. Afferin gözüme girdin.

dehşet olur bu maçlar bee ! kim alır diye tahmin yapmak çok zor ama boston alsın :)

ele güne karşı saldır lebron

Geri
Üst Alt