doğu perinçek

Türkiyeyi uçurumun kenarından nasıl almış ben onu anlayamadım

Türkiyeyi uçurumun kenarından nasıl almış ben onu anlayamadım
Kobani Olayları Sonrasında Fırat Kalkanına kadar arada geçen sürede yargıda fetöcüleri temizleyip, ulusalcı askerleri çıkarıp Suriye'ye müdahaleye kamuoyunu hazırlaması en kritiği. Darbe sonrası o harekatı yapmasak İşid'den o bölgeyi pkk alacaktı ve afrinden melikiyeye kadar kesintisiz bir hat oluşturacaktı. Bunu tüm askerler ve diplomatlar kabul etti üstat.

Anlamayacak bir şey yok eski yöneticimiz Ünal Çeviköz'den Ali Türkşen'e kadar kabul edilen bir durum. Bunun muhalefet ile iktidar ile alakası yok.

Ak trol olmakta zor arkadaş.
Allah kimseyi Perinçek’ i savunacak duruma düşürmesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sallamayalım ben Perinçek'i ergenekondan içeride yatarken de savunurdum zira Rauf Denktaş'a destek verip, Erdoğan ile Talat arasındaki kktcyi satma planlarını ses kayıtlarıyla deşifre ederlerdi. Tabi siz o zaman abye gireceğiz diye beklediğinizden teröristleri makbul, vatanperverleri de terörist sanıyordunuz ;)

Nasıl oluyormuş genelleme yapmak ;) Niyet okursan böyle olur ben hayatımız hiçbir döneminde akpye oy atmadım sen ab taraftarı olmadım, Türkiye AB'ye girmeli, schengen ouuvvv gelsin paralar kızlar demedin mi hiç :) Ben demedim oy da atmadım ;) Hürmetler üstat :)

Sallamayalım ben Perinçek'i ergenekondan içeride yatarken de savunurdum zira Rauf Denktaş'a destek verip, Erdoğan ile Talat arasındaki kktcyi satma planlarını ses kayıtlarıyla deşifre ederlerdi. Tabi siz o zaman abye gireceğiz diye beklediğinizden teröristleri makbul, vatanperverleri de terörist sanıyordunuz ;)

Nasıl oluyormuş genelleme yapmak ;) Niyet okursan böyle olur ben hayatımız hiçbir döneminde akpye oy atmadım sen ab taraftarı olmadım, Türkiye AB'ye girmeli, schengen ouuvvv gelsin paralar kızlar demedin mi hiç :) Ben demedim oy da atmadım ;) Hürmetler üstat :)

“Akp’li değilim ama” diyerek algı kasanlardansın yani. Hayırlı işler , Allah kolaylık versin işiniz zor.

Türkiye solu içinde bahsedilmesi beni üzdü,bu adam solda kendine yer bulamadığı için sol bunu kabul etmediği için yanar döner gibi yer değiştiren biri

Ayrıca Ertuğrul kürkçü gibi itirafçı ve iftiracı da Türk solunda pek sevilmez o yüzden solculuk adı altında Kürt milliyetçiliği yapıyor

O videodaki tek düzgün adam Bülent Uluer dir

topal dogunun bizim forumda bile 4-5 sayfa konusulmasi ilginc

adamin secimlerde aldigi oy sayisi belli, 30 senedir 0.02 falan

Ustat bana kitap vermiyorlar kardinalden 4 tane gondermissin en azindan birini bana versinler olmaz mi?

Biri iletebilir mi?

“Akp’li değilim ama” diyerek algı kasanlardansın yani. Hayırlı işler , Allah kolaylık versin işiniz zor.

Yo ima ederek algı kasan sensin bu forumda beni tanıyan herkes ANAP’lı olduğumu bilir konu hakkında 800 sayfa yayınlamışım 2008de şu anda da oy atsam MHP’ye atarım

Gülerek okuyorum yazdığını zira 13 senedir oy atmıyorum ben ama maalesef güdülen koyunlar hep iki seçeneğe mahkumdur ya Akp ya chp 🤣😂keşke mevzu memleket değil de kendi küçük hayal aleminiz olsa

Ha bu arada laf atılırsa cevap da alınır 😘esas algı farkında değilmiş gibi yapmak baş baş

Türkiye solu içinde bahsedilmesi beni üzdü,bu adam solda kendine yer bulamadığı için sol bunu kabul etmediği için yanar döner gibi yer değiştiren biri

Ayrıca Ertuğrul kürkçü gibi itirafçı ve iftiracı da Türk solunda pek sevilmez o yüzden solculuk adı altında Kürt milliyetçiliği yapıyor

O videodaki tek düzgün adam Bülent Uluer dir

O da Kürtçülük yaptı üstat

O da Kürtçülük yaptı üstat

hdp içinde kısa bir süre sol tandans kalabilmişti sonrasında hdp bunları yuttu ve solculuk adı altında Kürt milliyetçiliği yaptırmıştı ben aslında o kısa aralıktan bahsettim bülent uluer için diğerini zaten yıllardır dikkate almıyordu kimse

perinçek'in tek doğru yaptığı hareket isviçre mahkemelerinde ermeni soykırımı için verdiği mücadele bence

hdp içinde kısa bir süre sol tandans kalabilmişti sonrasında hdp bunları yuttu ve solculuk adı altında Kürt milliyetçiliği yaptırmıştı ben aslında o kısa aralıktan bahsettim bülent uluer için diğerini zaten yıllardır dikkate almıyordu kimse

perinçek'in tek doğru yaptığı hareket isviçre mahkemelerinde ermeni soykırımı için verdiği mücadele bence
Ergenekon’dan yatanları çıkartırması?

Rauf Denktaş’ı savunması?

Suriye operasyonlarına zemin hazırlaması?

Fetö ile mücadele?

Açılıma karşı durma?

Adam resmen akp yi eğitti terbiye etti ihanetten çıkardı

Ergenekon’dan yatanları çıkartırması?

Rauf Denktaş’ı savunması?

Suriye operasyonlarına zemin hazırlaması?

Fetö ile mücadele?

Açılıma karşı durma?

Adam resmen akp yi eğitti terbiye etti ihanetten çıkardı

Ergenekon’dan yatanları nasıl çıkartıyor hakim mi bu adam?

Geri
Üst Alt