Doğum Günü Hediyesi

Ekber Ekşi

Cezalı
Selamlar,

Kız arkadaşımın doğum günü geldi 4 gün sonra.

Aramız açık fakat. Çok özel bi hediye arıyorum.

Alışılagelmiş olmayacak, direk yazacak bi hediye arıyorum.

Parlak fikirleri bekliyorum.

not: altına alerjisi var. kolye vs. olmaz.

kabiliyetin varsa şiir yaz yada fazla bilinmeyen bir şiiri oku ama metini sakla alıp google'dan araştırmasın.

şiir tek başına yetmez , çiçek de alsan yine hediye beklerler.

bütçene göre hatıralık birşey alabilirsin yada arkadaşlarına gösterip hava atabileceği bir aksesuar da olabilir.

accesourize tarzı butik mağazalara bak , kadınlar asla yeterince çantam var demezler.

Üstad alınma ama adın Osmanlılar'da yaşı en büyük olan şehzadenin başa geçmesi sistemi olan Ekber ve Erşed Sistemi'ni hatırlatıyor her seferinde.

Hayırlı forumlar, iyi aşklar.

Altına alerjisi varsa gümüş yüzük al.

İçine isimlerinizi ve "Seyirlik değil, ömürlük olsun.." diye de yazdırmayı unutma :)

Sevdiği sanatçılar, dizi oyuncuları, tiyatroculara filan ulaşmaya çalış, bir video filan hazırla. Kesin beğenir.

ayrıl gıtsın

[attachment=10612:upload_2014-6-5_23-25-12.png]

Usta, bu konuyu da sen açmışsın. Bizi mi yoksa kendini mi trollüyorsun anlamadım ki. İş ciddiye binerse de bizden yardım alacaksın diye korkmuyor değilim :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-5_23-25-12.webp
    upload_2014-6-5_23-25-12.webp
    100 KB · Görüntüleme: 157
Sizin ilişkinin boku çıkmış, hazır barışıkken, bu sefer sen kendini hazırla ayrılığa, onsuz da yapabileceğini kendine yedir ve kızı rahat bırak. Sizin ilişkiden hayır gelmez.

Alısıla gelmis olmaması icin bi onerim var fakat solemem

Kız arkadaşına karakalem resim hediye edebilirsin.(Kendi resmi tabiki.) Yada kendi resminden yabboz da olabilir.

Grafikersen macbookpro al ama adriana lima kadar güzel olmasımlazım böyle bir hediye için :)

Geri
Üst Alt