Doğum Günü Hediyesi

İlla üzerine takıp takıştıracağı bir şey ollmasına gerek yok. Yükseklik korkusu falan yoksa, adrenalin seviyorsa, sana bir süprizim var diyip atar arabaya götürürsün bungee jumping veya yamaç paraşütü yapmaya. Akşamda partiden önce veya sonra evi mumlar ve çiçeklerle süsler, şarapı koyup müziği açar romantizmin dibine vurursun. Gece sonunda da kolye ama böyle kelebek figürlü, çiçek desenli kısacası öyle düz bir şey olmasın. Onu verirsin lakin verdiğin figüre uygun bir şiir söyleyerek. Biraz masraflı ama ömrü boyunca unutamayacağı bir gün olur. Gerçi çıtayı yükselttiğin için sonra yapacağın şeyler biraz sönük kalır. :asd:

Bonsai al. Doğru düzgün bakılırsa yıllarca yaşayacaktır, ayrılsanız bile senden bir parça hep beraberinde kalacaktır. Bir nevi çocuğunuz gibi bir şey olur bonsai. Ama kızın bonsai'nin ne olduğunu, ne anlama geldiğini bilmesi veya idraka açık olması gerek. Gül alsan daha iyiydi falan gibi dangalakça bir tepki verirse hemen tekmeyi vur.

Aşağıdaki linkte bazı bonsailer var, iyi bir çiçekçiye gidersen daha özellerini bulabilirsin. Hadi hayırlı olsun.

Online Bonsai Siparişi, Tüm İstanbul Aynı Gün Teslimat, Güncel Bonsailer

Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribim.. Eşimin doğum günü 26 haziran yaratıcı bir hediye lazım.. Küpe,Kolye ,kıyafet,çanta bir tomar para veriyorum ama mutlu olmuyor eşim.. Hep işin kolayına kaçıyorsun diye trip atıyor bana..:D Varsa orjinal bir fikrinizz ben de bekliyorum...

Bonsai al. Doğru düzgün bakılırsa yıllarca yaşayacaktır, ayrılsanız bile senden bir parça hep beraberinde kalacaktır. Bir nevi çocuğunuz gibi bir şey olur bonsai. Ama kızın bonsai'nin ne olduğunu, ne anlama geldiğini bilmesi veya idraka açık olması gerek. Gül alsan daha iyiydi falan gibi dangalakça bir tepki verirse hemen tekmeyi vur.

Aşağıdaki linkte bazı bonsailer var, iyi bir çiçekçiye gidersen daha özellerini bulabilirsin. Hadi hayırlı olsun.

Online Bonsai Siparişi, Tüm İstanbul Aynı Gün Teslimat, Güncel Bonsailer

bonzai kimyasal onun yerine kubar al gece sonu ikiniz de göklerdesiniz.

Gökten yildiz satin al, yildiza kendin isim verebiliyorsun. Yildizin tabusunu veriyorlar sana, üzerinde yildizin adi ve Koordinatlari yaziyor. Kazik birsey ama kiz sevinir, degisik bir hediye :D Türkiye'de böyle bir uygulama varmi haberim yok ama avrupa'da cok yaygin.

Benim hatunun da 20 haziran da dogum gunu.

Goruntusune bakilirsa da hediyeyle de mutlu olucak gibi durmuyor, akli birkac günlük tatilde gibi. Belli etmiyor ama yine de anliyor insan bir sekilde, gerci anlamaz olaydim, biraz tuzlu olucak gibi duruyor. :-)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt