Doğuş Holding, İstinye Park Hisselerini Satıyor!

Babası üst yapı inşaat işleri yapıyordu bu teknik işler-altyapı, ayhan bey zamanında bankacılık ve inşaat lokomotifti bu ise medya ve otomotivi önceledi şirket politikası olarak onu diyorum renktaş mesela nişantaşındaki banka merkezlerini otel yaptı :)
Hea metro, havalimanı, hes vs. asıl rant burada. konutta kriz riski hep var, lüks evi yapan firma da çok. ama saydıklarımda devlet garantisi var.

gecen 6 metro ihalesi iptal edildi sadece 1 metro ihalesinden aralarında doğuşun da bulunduğu 3 şirket -sadece bu iptalden- 2 milyardan TLden fazla para aldı.

ama bence hala inşaat lokomotif zaten medyada öyle dönen cok para yok, sadece medyayı inşaattan ihale almak için kullanıyorlar. o ihalelerin diyeti gibi
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2018/01/2-12-2.jpg

Hea metro, havalimanı, hes vs. asıl rant burada. konutta kriz riski hep var, lüks evi yapan firma da çok. ama saydıklarımda devlet garantisi var.

gecen 6 metro ihalesi iptal edildi sadece 1 metro ihalesinden aralarında doğuşun da bulunduğu 3 şirket -sadece bu iptalden- 2 milyardan TLden fazla para aldı.

ama bence hala inşaat lokomotif zaten medyada öyle dönen cok para yok, sadece medyayı inşaattan ihale almak için kullanıyorlar. o ihalelerin diyeti gibi
Yine de bence pek parlak değil onun için haber doğrudur bocu bitirip üstüne para kaldırıp yurt dışına kaçıp oradan buraya müdahil olacaklar bunun da aracı fenevvvv

Yine de bence pek parlak değil onun için haber doğrudur bocu bitirip üstüne para kaldırıp yurt dışına kaçıp oradan buraya müdahil olacaklar bunun da aracı fenevvvv
artık amaç neyse bilmiyorum ama
- yurtdışına kaçmaya calısıyor
- trdeki karışıklıktan faydalanıp borcun bir kısmından kurtulmaya calısıyor
- batıyor (bu çok zayıf ihtimal)
olabilirler. benim ilk aklıma bunlar geldi. başka sebebi de olabilir

artık amaç neyse bilmiyorum ama
- yurtdışına kaçmaya calısıyor
- trdeki karışıklıktan faydalanıp borcun bir kısmından kurtulmaya calısıyor
- batıyor (bu çok zayıf ihtimal)
olabilirler. benim ilk aklıma bunlar geldi. başka sebebi de olabilir
Bence de devam etse batar adam banka borcunu kapatsa üstüne parası kalsa niye batsın en fazla dükkanı kapatıyordur. Kaçmak da mantıksız zira fenerbahçe sayesinde herdem türkiyeye giriş biletini almış oluyor. Yurtdışında bilmem ne üstüne ceviz kırmaya gidiyor fenevliii bence.

Bence de devam etse batar adam banka borcunu kapatsa üstüne parası kalsa niye batsın en fazla dükkanı kapatıyordur. Kaçmak da mantıksız zira fenerbahçe sayesinde herdem türkiyeye giriş biletini almış oluyor. Yurtdışında bilmem ne üstüne ceviz kırmaya gidiyor fenevliii bence.
damat ferit
1523127348077.webp
1523127371000.webp

Mahmud bey de saglam isyancıymıs
İsyancı değil vatanperver diyelim renktaş kolaydı öyle istanbulun göbeğinde ingilizlerle işbirliği yapmak :) bir yandan enver paşa öbür yandan mustafa kemal yeşilköyden taksime yürüyüp taşkışlayı bastılar ki şehitlerimiz arasında galatasaraylı da var hepsi abide-i hürriyet tepesinde paşamızın yanında yatıyorlar aynı saatlerde de tevfik fikret kendisi galatasaray nizamiyesinin önündeki demir parmaklıklara demirlemiş yürek yemiş vaziyette çarpışıyordu. Forever ittihad forever galatasaray!!!

Bu işlerden çok işkillenmeye başladım

Alemin Tek Kralı

Doğuşun yaptığı büyük inşaat projelerinde çalışan insanlarla sohbet ettiğimde hayatlarından memnun olduklarını görmüştüm.

Geri
Üst Alt