Doktorlara Acil Müdahale Yasağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batı'daki insanların beynine kodlanmış halde mi geliyor medeniyet. Herşey eğitim ile ilgili. Kimse çıkıp ama orda terör var falan da demesin. 80 lere kadar bi halt yoktu yine ordaki halkı cahil bırakmayı seçti siyasi iktidarlar. Çünkü cahil kalan, kolay yönetilir. Kısacası herşey devlette bitiyor, devlet isterse herşeyi yapar. Yeter ki istesin.

Bu saatten sonra hiç bir şey beklemiyorum Doğu'dan. Hayatımda görmediğim pislikleri gördüm.

Devlet isterse en fazla yatırımı oraya yapsın, imkanlar versin. Yine olmaz.

Ya sorun eğitimde doğru ama Akdeniz şehirlerinde binlerce doğulu var. Tek bildikleri Ruslara sarkmak. Orada da mı eğitim yok? Birazda toplumların kendisinde olacak.

Akdenizde yaşadığı için eğitimli mi oluyor anlamadım. Ayrıca Ruslara sakmak ile eğitimin ne alakası var. Bugün herhangi bir Avrupa ülkesi vatandaşı da gelince ona buna sarkıyor. Senin devletin buna nasıl önlem alıyor ondan haber ver. Ben şahsen liseli kızlara ekip arabasından laf atan polisi de gördüm.

Bu saçma şeyin açıklaması neymiş?

bu mantikla o zaman ilk yardim da yasaklanmis oluyor degil mi?

Akdenizde yaşadığı için eğitimli mi oluyor anlamadım. Ayrıca Ruslara sakmak ile eğitimin ne alakası var. Bugün herhangi bir Avrupa ülkesi vatandaşı da gelince ona buna sarkıyor. Senin devletin buna nasıl önlem alıyor ondan haber ver. Ben şahsen liseli kızlara ekip arabasından laf atan polisi de gördüm.

Ben Akdenizli olunca eğitimli oluyor demedim. "Doğuda imkan yok da güneyde de mi imkan yok." demek istemiştim ama lafı çekip sündürmüşünüz. Ayrıca laf atınca cahil oluyor da demedim. İmkanlardan yararlanmak işlerine gelmiyor.

Ayrıca doğuya yatırım yapılmadığı gerçeğini zaten inkar etmiyorum ama bunun tek sorumlusu da devlet değil. Ben bir çok şehir gezdim hatta Reyhanlı'da bile bulundum, doğuda gördüklerim çok normal şeyler değil..

Edit*: Bazı polisleri zaten Allah ıslah etsin, benden uzak olsunlar..

Ben Akdenizli olunca eğitimli oluyor demedim. "Doğuda imkan yok da güneyde de mi imkan yok." demek istemiştim ama lafı çekip sündürmüşünüz. Ayrıca laf atınca cahil oluyor da demedim. İmkanlardan yararlanmak işerine gelmiyor.

Ayrıca doğuya yatırım yapılmadığı gerçeğini zaten inkar etmiyorum ama bunun tek sorumlusu da devlet değil. Ben bir çok şehir gezdim hatta Reyhanlı'da bile bulundum, doğuda gördüklerim çok normal şeyler değil..

Edit: Polisleri zaten Allah ıslah etsin, mahlukat gibiler. Akrabalarım da dahil polisler benden uzak olsun. :)

Ben Akdenizli olunca eğitimli oluyor demedim. "Doğuda imkan yok da güneyde de mi imkan yok." demek istemiştim ama lafı çekip sündürmüşünüz. Ayrıca laf atınca cahil oluyor da demedim. İmkanlardan yararlanmak işerine gelmiyor.

Edit: Polisleri zaten Allah ıslah etsin, mahlukat gibiler. (Tabii ki hepsi değil.) Akrabalarım da dahil polisler benden uzak olsun. :)

bu ulkede yapilmayan sacmalik kalmis gibi "bu yapilmayacak" diyebilmek de enteresan..

"kara"partinin sacmaliklarini yazsak burdan mars'a yol olur..

okuduysan yukarıda tamamını okumak gerekir diyorum, yapılırsa zaten tepkimi koyarım.

ayrıca hemen siyasi tartışma çıkarıp insanları illa bir kategoriye sokmanın da manası yok.

bu ulkede yapilmayan sacmalik kalmis gibi "bu yapilmayacak" diyebilmek de enteresan..

"kara"partinin sacmaliklarini yazsak burdan mars'a yol olur..

Koltuk için herkese yaranmaya çalışmanın sonucu. Ama bunu BDP de dahil diğer partiler onaylamaz, düzenleme gelecektir.

madem böyle bir pislik peşinde "kara"parti, o zaman ben de karaparti seçmeni olduğu bilinen birine ambulans ve acil müdahale görürsem savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.. böylece yardım alamadan geberecek karapartili.. yok öyle tek taraflı soykırım.. acil yardım yoksa kimseye yok..

söylediğim şey ne kadar saçma ve gerçekleşmesi durumunda insanlık dışı olurdu değil mi?

işte bu kadar saçma, ruh hastası bir parti oldu bunlar..

madem böyle bir pislik peşinde "kara"parti, o zaman ben de karaparti seçmeni olduğu bilinen birine ambulans ve acil müdahale görürsem savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.. böylece yardım alamadan geberecek karapartili.. yök öyle tek taraflı.. acil yardım yoksa kimseye yok..

söylediğim şey ne kadar saçma ve gerçekleşmesi durumunda insanlık dışı olurdu değil mi?

işte bu kadar saçma, ruh hastası bir parti oldu bunlar..

Bildiğim kadarıyla siyaset yasak forumda. Doğru söylüyor olsanız bile. :S

Bu saçma şeyin açıklaması neymiş?

Gezi olayları gibi hükümet karşıtı protestolar da katılanlara yönelik sağlık hizmetini engellemek için yapılmış bir düzenleme malumunuz gezi olaylarında birçok doktor insanlara yardım etmişti hükümet bunu engellemeye çalışıyor

İnsanları cahil, gerizekalı olan bir ülkeden ne beklersin?

İzmir'de yaşıyorum. Doğuya gittim 3 günlüğüne. Ordaki eğitim seviyesini gördükten sonra bir bok olmayacağını anladım bu ülkeden.

(Otobüste soğan kıranı gördüm)

Doğudayım, ben kırdım o soğanı; yobaz seni! :31:

Bu saatten sonra hiç bir şey beklemiyorum Doğu'dan. Hayatımda görmediğim pislikleri gördüm.

Devlet isterse en fazla yatırımı oraya yapsın, imkanlar versin. Yine olmaz.

Siz böyle yaklaşırsanız o insanlara yarın o insanlar sizin için sorun olduğunda şikayet etme hakkınız olamaz. Evet yanlışları olabilir evet pislikleride olabilir ama bu tamamiyle kesinlikle onların suçu değil bunu "onların" suçu olarak görmek yerine kendi sorunumuz olarak görüp haraket etmeliyiz ama o bilinçten çok uzakta olduğumuz aşikar.

Siz böyle yaklaşırsanız o insanlara yarın o insanlar sizin için sorun olduğunda şikayet etme hakkınız olamaz. Evet yanlışları olabilir evet pislikleride olabilir ama bu tamamiyle kesinlikle onların suçu değil bunu "onların" suçu olarak görmek yerine kendi sorunumuz olarak görüp haraket etmeliyiz ama o bilinçten çok uzakta olduğumuz aşikar.

Bu zihniyet anca konuşur, kendinden olmayanı ötekileştirmekten başka bir şey bilmez. Doğuda otobüste soğan kıran gözüne batar, batıda otobüste yeniden haltlar normaldir bu zihniyet için. Zerre kadar düzeltme çabası olmayan insanları ciddiye almaya bile değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt