Doktorumuz Yener İnce'den Açıklamalar

Donk'u ne yapıp edip yetiştirmeliyiz maça. Bu maçı aldıktan sonra %99 şampiyonuz bence.

Üşüyoruz reis

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay anasını lisansı iptal olmalı denilen donk a üzülüyoruz şu günleride gördük ya.. Bu maç selçuk banko oynar hem belhanda hem donk yok vala rahat maç yok arkadaş kafayı yiyeceğiz bu sene..

Orta saha yine Tolga ve Selcuk'a kalirsa yandik. Bunlarin beraber oynadigi maclari kaybediyoruz genelde.

donk ve nagatomo kilit adamlar akhisar maçı için. sağ kanadı ve göbeği etkili kullanıyorlar. mariano neyse de donk yetişmeli, yetişir de zaten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk oynar bence.2 günde antremana çıkacak duruma gelmiş,maça 3 gün var daha.Bileği sarıp sarmalarlar yine de yetiştirirler.Ağrı yapar belki ama oynar yine de

Hem Donk hem Belhanda yokken nasıl bir kurgu olacak meraktayım. Yerlerine Selçuk ve Tolga aynı anda oynarsa hakikaten işimiz Allah'a kalmış. Tolga ve Sinan tercihleri yapılıp klasik 4-4-2 denenebilir. Sanki mevcut seçenekler içinde en iyisi bu.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nando
Linnes Serdar Denayer Nagatomo
Fernando Selcuk
Sinan Fegh Gary
Gomis

Sut cekebilen oyuncu olur önde
İleri 4'lü bu şekilde olacak zaten büyük ihtimalle. Önemli olan Fernando'nun yanındaki adam. Ben tercihimi Tolga'dan yana kullanırdım.

Tolga yerine seni tercih ederim . Seni değil hatta tolga yerine tahtayı orta sahaya koyalım. Ya hayret doğrusu o geri zekalıyi hala yazıyorsunuz pes ! Adam mi var diyeceksiniz ama isterse bu takımda 8 kisi kalsın tolga oynamaz ya . Selçuk koşmuyormus ve yavaşmış. Tolga maşallah koşuyor ve müthiş işler yapıyor. Orta sahada tolga 28275262. Tercih olmalı ve sene sonu defolup gitmeli .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem Donk hem Belhanda yokken nasıl bir kurgu olacak meraktayım. Yerlerine Selçuk ve Tolga aynı anda oynarsa hakikaten işimiz Allah'a kalmış. Tolga ve Sinan tercihleri yapılıp klasik 4-4-2 denenebilir. Sanki mevcut seçenekler içinde en iyisi bu.

Nando
Fernando Selcuk
Sinan Fegh Gary
Gomis

İleri 4'lü bu şekilde olacak zaten büyük ihtimalle. Önemli olan Fernando'nun yanındaki adam. Ben tercihimi Tolga'dan yana kullanırdım.

Tolga yerine seni tercih ederim . Seni değil hatta tolga yerine tahtayı orta sahaya koyalım. Ya hayret doğrusu o geri zekalıyi hala yazıyorsunuz pes ! Adam mi var diyeceksiniz ama isterse bu takımda 8 kisi kalsın tolga oynamaz ya . Selçuk koşmuyormus ve yavaşmış. Tolga maşallah koşuyor ve müthiş işler yapıyor. Orta sahada tolga 28275262. Tercih olmalı ve sene sonu defolup gitmeli .

Bana olan güvenine teşekkür ederim renktaş :) Bende kendimi tercih ederim de maalesef eldeki seçenekler belli. Ona kalırsa Donk'un bu kadar önemli hale geleceğini de kimse bilemezdi. Tolga en azından sene başında faydalıydı, Selçuk hiçbir zaman faydalı olmadı. İleri 4'lüyü ancak defansif özelliği olan 2 orta saha ile kaldırabiliyoruz, bu konuda da Selçuk yerine Tolga'yı tercih etmek absürt değil. Ha bende uyuz oluyorum fakat realite böyle.

Nando
Fernando Selcuk
Sinan Fegh Gary
Gomis

Bana olan güvenine teşekkür ederim renktaş :) Bende kendimi tercih ederim de maalesef eldeki seçenekler belli. Ona kalırsa Donk'un bu kadar önemli hale geleceğini de kimse bilemezdi. Tolga en azından sene başında faydalıydı, Selçuk hiçbir zaman faydalı olmadı. İleri 4'lüyü ancak defansif özelliği olan 2 orta saha ile kaldırabiliyoruz, bu konuda da Selçuk yerine Tolga'yı tercih etmek absürt değil. Ha bende uyuz oluyorum fakat realite böyle.

Sende sıkıntı yok zaten kardesim de olsun ya vallaha tolga yerine 10 kisi oynayalım . O adamda sabri sendromu yaşıyorum.

Hakem ve sakatlık durumlarına bakınca yine gerim gerim gerileceğimiz sinir bozucu bir maç olacak

ya yener yürü git donk oynayacak.

Geri
Üst Alt