Dokuz Hafta

Tevfik Aksoy

Aslan Üye
Dokuz Hafta

Bu yıl ki Şampiyonlar Ligi maceramıza Stamford Bridge’teki son doksan dakikayla veda ettik.

Hedefi her zaman kazanmak ve daha ileriye gitmek olan Galatasaray için, (zor bir gruptan çıkma başarısını göstermiş olsa da) gelinen sonucun kabul edilemez olduğunu biliyoruz.

Tüm Galatasaraylıları; bu sonuçtan çok, takımın ortaya koyduğu dirençsiz ve mücadelesiz futbolun hayal kırıklığına uğrattığının hepimiz farkındayız.

Başta Londra’da, doksan dakika boyunca takımlarını destekleyenler olmak üzere, ekranları başında maçı izleyen tüm taraftarlarımız, eleştirilerinde sonuna kadar haklıdır. Bu eleştirilerden herkes gereken dersi çıkaracaktır elbette…

Ancak hayat devam ediyor.

Galatasaray, kurucusu Ali Sami Yen’in koyduğu hedef doğrultusunda,"Yabancı olan takımları yenip adını dünyaya duyurmak" için, gelecek yıl da devler ligi macerasına kaldığı yerden devam etmek zorundadır.

Bugün çeşitli kademelerde Galatasaray’a hizmet edenlerden hiçbirimiz, yarın yerlerimizde olmayabiliriz. Ama, Galatasaray arması gelecek yıl da mutlaka orada olmalıdır. Orası Galatasaray’ın arenasıdır.

Bunun için yalnızca dokuz haftamız var.

Bu dokuz haftada, hocanın oyundan aldığı oyuncular kızmayacak, kırılmayacak.

Bu nedenle eleştiriye uğrayan hoca kızmayacak, kırılmayacak.

Yönetim kendisine gelen eleştirilere kızmayacak, kırılmayacak.

Taraftar da takımına küsüp kırılmayacak.

Kısır tartışmaların arasında unutulmamalı ki, Galatasaray'ın her yıl Avrupa'da yarışma hakkına sahip olması bile, Türk futbolu ve taraftarlarımız için başlı başına gurur kaynağıdır.

Özetle;

Bütün zorluklara ve engellemelere rağmen pes etmedik, etmeyeceğiz!

Bundan böyle, Galatasaray armasına yakışır biçimde savaşmaları için oyuncularımızın yanında olacağız.

Ligin sonuna kadar sahamızı kapattırmamak için hep birlikte gereken özeni göstereceğiz.

Her sonuca açık olan futbolda, dördüncü yıldız Kaf Dağı’nın ardında değildir.

Tek tek isimleri sayıldığında rakiplerinin hayal bile edemeyeceği bir kadroya sahip olan Galatasaray, taraftarıyla kenetlendiğinde Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu bir kez daha ispatlayacaktır.

Yine unutulmamalı ki; "Savaşı kaybetmek bir şeyi, cesareti kaybetmekse her şeyi kaybetmektir."

Galatasaray Spor Kulübü

Fransız atasözüyle bitirmişler fransız klubü işte zaaaaaa

şaka maka iş işten geçti, şampiyon belli senenin yapılanmasına bakalım şimdiden

ARKADAŞLAR KENETLENİYORUZ DEĞİL Mİ

3 RE 3 RA

ŞAMPİYON GSARAY

Güzel açıklama ama polyannacılığın da lüzumu yok.İlk puan kaybında her şey kopar.

Çok doğru açıklama tarftar böyle olmaya devam ederse hem takım daha beter olur hemde satılık medya bizden gaz alıp daha fazla yüklenecek.En azından sene sonuna kadar destek olunmalı.Daha sonra zaten her şey belli olacak.

belli ki baya bi toplantı olmuş

olm inanıyorum ben

haydi

kalan 9 maçı da alın

Bundan böyle, Galatasaray armasına yakışır biçimde savaşmaları için oyuncularımızın yanında olacağız.

yönetim ayar çekmiş galiba ruhsuzlara

Saka gibi aciklamalar yapiyor kim yapiyorsa. Ünal Aysal degil bu. Gittikce amatörce aciklamalara sahit oluryoruz.

Hele o parantez icinde 'zor grupten cikma basarisini göstermis olsa da' sözü nedir yahu? Neyi kime hatirlatmaya calisiyorsunuz? Gerek yok böyle seylere. Biz farkindayiz bu basarinin.

Elestirdigimiz nokta yine aciklama da yer aldigi gibi gösterilen mücadele ve bunun disinda Burak gibi karaktersizlerin oynamasi.

Güzel açıklama özellikle Drogba'ya verilen ayar hoşuma gitti.

yönetim bu başlığı bir süreliğine (en azından deplasmanda puan kaybedene kadar :P )sabitlerse fena olmaz.

biz niye hep iş işten geçtikten sonra açıklama yapıyoruz ?

Güzel ve yerinde bir açıklama.

Arkadaşlar işler yolunda giderken hiç bir kulüp böyle açıklamalar yapmaz.

Dolasıyla geçti borun pazar veya yumurta kapıya dayandı demek bence fazla zalimce eleştiriler.

Hatalarını da kabul etmekle birlikte futbolculara da ayar verilmiş.

Ben beğendim.

Bu yazı belkide son 4-5 yılda gördüğüm en güzel açıklamadır.Öyle bir hava varki her şey bitmiş gibi nasıl ki 10-11 yılında düşene bir tekmede sen vur gibi her gün bazen olmayan birşeyi bile yazan medya varken dikkatli olmalıyız.Her ne kadar gıcık kapsakta fener bunları müthiş yapıyor öyle ki şike sürecinde bile adeta haklıymış gibi izlenim yaratıyor.

"Ligin sonuna kadar sahamızı kapattırmamak için hep birlikte gereken özeni göstereceğiz." derken kendi futbolcularımıza küfür etmeyin demek istiyorlar herhalde..

[attachment=8854:148832_833717456645055_1634068926_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 148832_833717456645055_1634068926_n.webp
    148832_833717456645055_1634068926_n.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 161
Geri
Üst Alt