Dokuz Hafta

Seni hiç sevmem çocuk ama gerçekten kepaze ötesi bir açıklama olmuş, 6 yaşındaki yeğenime deseydim ancak bu kadar yazardı zaten

Üyelerin anasina küfür ederek ne kadar olgun oldugunu gösterdin zaten. Hangi yüzle tanimadigin üyelere hala cocuk diyebiliyorsun anlamiyorum ama devam et. Devam et cünkü seni ciddiye almiyorum.

Dokuz Hafta - 20.03.2014 22:19 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

HİÇ KİMSE GALATASARAY’DAN BÜYÜK DEĞİLDİR !

Evet, iki açıklama arasındaki 7 farkı bulunuz:)

"Bu yıl ki Şampiyonlar Ligi maceramıza Stamford Bridge’teki son doksan dakikayla veda ettik." = "Salı akşamı Chelsea ile oynanan maç sonucunda GALATASARAY’ımız ne yazık ki mağlup olarak Şampiyonlar Ligi’ne 2. Turda veda etti."

"Tüm Galatasaraylıları; bu sonuçtan çok, takımın ortaya koyduğu dirençsiz ve mücadelesiz futbolun hayal kırıklığına uğrattığının hepimiz farkındayız." = "Dün, gün yüzüne çıkan ise sadece o güne özel bir mağlubiyet veya elenmek değil sezonun geneline hâkim olan sahadaki ruhtan, mücadeleden, inançtan yoksun oyun oldu."

"Galatasaray, kurucusu Ali Sami Yen’in koyduğu hedef doğrultusunda, "Yabancı olan takımları yenip adını dünyaya duyurmak" için, gelecek yıl da devler ligi macerasına kaldığı yerden devam etmek zorundadır." = "Galatasaray tarihi boyunca kuruluş felsefesine uygun olarak uluslararası müsabakalarda her zaman boy göstermiş ve mücadelesiyle, inancıyla, taraftarıyla sonuç ne olursa olsun adından söz ettirmiştir."

"Tek tek isimleri sayıldığında rakiplerinin hayal bile edemeyeceği bir kadroya sahip olan Galatasaray, taraftarıyla kenetlendiğinde Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu bir kez daha ispatlayacaktır." = "Neredeyse 2 senedir bir arada olan oyuncu topluluğunun İNANDIĞI zaman neler başarabildiğine her zaman şahit olduk."

-----------------------------------------------

"Ancak hayat devam ediyor."

"Bu dokuz haftada, hocanın oyundan aldığı oyuncular kızmayacak, kırılmayacak."

"Bu nedenle eleştiriye uğrayan hoca kızmayacak, kırılmayacak."

"Yönetim kendisine gelen eleştirilere kızmayacak, kırılmayacak."

"Taraftar da takımına küsüp kırılmayacak."

Bu cümleler o kadar komik ki, bazı siyasilerin seçim öncesi propagandası gibi olmuş, salla babam salla:)

"Savaşı kaybetmek bir şeyi, cesareti kaybetmekse her şeyi kaybetmektir." (The Terim is detected)

Sana demiyor sanirim yapilan aciklamaya diyor :asd:

Arkadaş anlamak istemiyor, anlamak istemeyince ne yapsan nafile, küfür dediği de o gün forumda fenerli olan birine kinayeli laf göndermiştim ona diyor, gelmiş buraya milletti tahrik eden fenerliyi savunuyor, söylenecek laf yok aslında ama ne yaparsın..

En azindan yazdiklarin arkasinda dur da baskalari ciddiye alsin. Orda ki cocuk kelimesini bana kullandigin cok acik. Eger aksini savunuyorsan zekandan süphe etmem gerekir ki zaten ediyorum, cünkü cümle kurmasini bile beceremiyormussun.

Diger 6 yas sözü yönetime yönelik oldugunu bizde anladik. Orda rahatsiz edici 'seni hic sevmem COCUK' yazman.

Fenerliyi de savunurum tabi. Senin gibi olmayan her fenerliyi savunurum. Senin gibi Galatasaraylilin üstünde tutarim hatta.

Cünkü Galatasaray taraftarlarin yapisinda o derece küfür ve hakaretler olmadigini düsünüyorum.

Her Kavga icinde "Hakan Delikanli" var. Zaten her Hafta Ceza aliyor ama artik yeter,burasi anaokulu degil ki git Babanla Kavga yap falan yeter be..Her Üye'ye küfür ediyor,saygiszlik yapiyor vs vs vs.

Mesajlarini Raporladim bu arada. Artik yeter...Baskasina "Cocuk" falan diyor ama kendisi her hafta Ceza alır.

------------

Aciklamaya gelirsek bence gayet iyi bir Aciklama oldu. Fener bu Hafta Antep'te muhtamelen Puan kaybediyor...9 Maci kazansak Sampiyon olucagiz.

daha son sözümüz söylemedik...Zor ama imkansiz degil.

3 senedir forumdayim, daha 1 kez küfür etmedigimi adminler dahil herkes bilir. Simdi uza.

Adamsan hatirlat ettigim küfürleri de ciddiyetini görelim.

yav ikinizde nurnberglisiniz kapismayin, dayanisma icersinde olun ja wohl

Arkadaslar ikili tartismalara girmeyip, konumuza dönelim lütfen :)

fenere karşı yenmişiz yenilmişiz umrumda değil şampiyon olamadıktan sonra fenere fark atmamız neye yarar.

sözüm sana değil ama böyle düşünenlerin fenerden farkı olmaz.

mesela geçen sezon kadıköyde ki maçta şampiyon olmuş gibi sevindiler.

onların için Galatasarayı yenmek, şampiyon olmaktan daha büyük bir başarı.

Feneri yenmek önemli değil diyen yalan söyler geçiniz!! Benim içim çok çok çok önemli !!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

9da9 yapsak şampiyon oluruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

İs isten gecti diyenler ne bekliyor acaba kulubu mu kapatsinlar sene sonuna kadar?

FLORYA'YI ATEŞE VERMELIYIZ BENCE!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar mı 9'da 9 yapacakmış ? Çocuk mu kandırıyorsunuz ?

Ahahahah. Ağrı dağı kadar yakın artık

tapa tapa duuu

Geri
Üst Alt