Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

derbiyi kazanmamız rjkaarda bağlı maelesef ayhan sarp oynarsa orta sahada ben o maçı izlemem bile ama cana barış gibi iki sert oyuncuyla başlarsak feneri yenme şansımız olur .

Kadıköy'deki maçları ne zaman izlesem,yeniliyoruz.Bu sefer izlemeyeceğim.Bakalım ne olacak?

20 yaşındaki herkes için geçerli bu durum :D hepimizin izlememesi gerek :)

Maç 0-0 başlar umarım..

Ve öyle biter.

Arkadaşlar yarın satışa çıkacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı biletlerinden stad gişesinden(fenerin stadı) 1 kişi 2 bilet alabiliyor mu bilginiz var mı acil cevap bekliyorum.

Kale arkası Fenerbahçe tribünlerinden...

Bir de sabah erken gitsem bilet bulabilir miyim yani gitmeme değer mi bazıları gitme sıra gelmez ve karaborsacılar yedirmez diyor da. cevap bekliyorum arkadaşlar kesin cevap :)

fb bizi yıllardır iyi oynadığı için yenmiyor şansla yeniyor tribünlerin hakemi baskısı ile yenior

Kanarya_Yiyen_Aslan.jpg

fenere koymanın vakti gelmiştir.

adamlar sadece çirkeflikle bu kadar başarılı oldu. futbolcuların stada girişinden çıkışa kadar hep çirkeflik baskı altınada böyle alıyorlar. tribünleri,futbolcuları hertürlü çirkeflikle psikoloijk baskıyla etki altına alıyor bizim oyuncuları onun için o maçlarda çok saçma goller yiyoruz elimiz ayağımıza dolaşıyor. bu çirkefliklere başkanından tut,taraftarı,futbolcusu,saha kenarındaki top toplayıcı ve en son hakemide ekleyerek galip geliyorlar. kötü oynadığımız zamanlar yenilgiyi hakettiğimiz zamanlar olmuştur elbette (pek hatırlamıyorum) ama bu kadar tesadüfün tek açıklaması budur. iyi oynayıp fark atacağımız maçlarda tek klae oynadığımız maçların sonucu bile fener lehine bitiyor. biz kendi sahamızda bunları yapmıyoruz istesekte yapamıyoruz. gerçi bize çirkeflik yakışmaz ama onların anlıyacağı dilden de konuşmamız gerekiyor. bu sene hiç ümidim yok bu oyunla. umarım yüzümüzü kara çıkartacak bir sonuçla dönmeyiz.

Bilet bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum maça.Belki benim şansıma es kaza berabere kalırız yeneriz filan :asd:

Bilet bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum maça.Belki benim şansıma es kaza berabere kalırız yeneriz filan :asd:

Benim de en büyük beklentim bu zaten. Sen maça git ki, yendiğimizde buraya girme şansın olmasın. Yoksa harbiden yandın demektir.

adamlar sadece çirkeflikle bu kadar başarılı oldu. futbolcuların stada girişinden çıkışa kadar hep çirkeflik baskı altınada böyle alıyorlar. tribünleri,futbolcuları hertürlü çirkeflikle psikoloijk baskıyla etki altına alıyor bizim oyuncuları onun için o maçlarda çok saçma goller yiyoruz elimiz ayağımıza dolaşıyor. bu çirkefliklere başkanından tut,taraftarı,futbolcusu,saha kenarındaki top toplayıcı ve en son hakemide ekleyerek galip geliyorlar. kötü oynadığımız zamanlar yenilgiyi hakettiğimiz zamanlar olmuştur elbette (pek hatırlamıyorum) ama bu kadar tesadüfün tek açıklaması budur. iyi oynayıp fark atacağımız maçlarda tek klae oynadığımız maçların sonucu bile fener lehine bitiyor. biz kendi sahamızda bunları yapmıyoruz istesekte yapamıyoruz. gerçi bize çirkeflik yakışmaz ama onların anlıyacağı dilden de konuşmamız gerekiyor. bu sene hiç ümidim yok bu oyunla. umarım yüzümüzü kara çıkartacak bir sonuçla dönmeyiz.

1905+

Yok bundan otesi saten..

hersene bizi yenip tatmin oliyolar saten taraftarlari bunla yetiniyoo mactan once azizin o video izletmesi takimi gaza getirmesi hepsinin it gibi kosmasii

misal.. bunu fener bile bile yapiorr baronin ardaya yapmasi ki ondan once hic cirkef bi hareketi yoktu bence gorevlendirildi.. carlos keitayi attirina malzemecinin gelip onun opmesii hey allam ya

çirkefi de yeneriz bu maç inşallah

Gökhan Gönül ve kaleci Volkan performans olarak rezaletler. Uzaktan şutlar ile gol bulma yüzdemiz yüksek olacak. Kewell ve İnsua ile sol kanat çok akıcı olur bizim için. Emre yorgun olacak yine, bizde Servet dışında yorgun adam yok. Bu maçda yine saha-hakem faktörleri olmazsa ezerek yenebileceğimiz bir maç olur. Elbette orta sahada Barış-Cana ile başlamamız lazım. Mustafa Sarp'la başlarsak intihar demek olur bence.

Gökhan Gönül ve kaleci Volkan performans olarak rezaletler. Uzaktan şutlar ile gol bulma yüzdemiz yüksek olacak. Kewell ve İnsua ile sol kanat çok akıcı olur bizim için. Emre yorgun olacak yine, bizde Servet dışında yorgun adam yok. Bu maçda yine saha-hakem faktörleri olmazsa ezerek yenebileceğimiz bir maç olur. Elbette orta sahada Barış-Cana ile başlamamız lazım. Mustafa Sarp'la başlarsak intihar demek olur bence.

Bizim maçlar onlar için milli maçlardan daha önemli ya ölümüne oynarlar merak etme. :)

Bizim maçlar onlar için milli maçlardan daha önemli ya ölümüne oynarlar merak etme. :)

Geberene kadar oynasın özellikle Gökhan fos tamamen sıfır. Kewell top yapar oynar. Pino'da gününde olursa Andre Santos'la dalga geçebilecek hıza sahip. Bilmiyorum mantıklı bir kadroyla çıkarsak çok iyi maç geçiririz diye düşünüyorum. Yorgun oyuncu yok takımda en avantajlı olduğumuz nokta bu.

Geri
Üst Alt