Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

Misi ve Cana toparlanırsa alırız.

Ufuk

Sabri Neill Servet Insua

M.Sarp Cana

Arda Misimoviç Kewell

Baros

11iyle çıkarsak umudum olur...

Arda 1.5 ay yok.

Madem Arda yok, bu diziliş denenmeli.

Hoca değişmeden devam edilirse yeni bir hezimet kapıda demektir. İnşallah Ankaragücü'ne yeniliriz de hocanın değişme ihtimali daha fazla olur. Kan değişimiyle birlikte yeni bir havayla iyi skor alınabilir diye tahmin ediyorum..

Ardanın sakatlıgından sonra hala umudu olan ?

Arda yıllardır kurtarıyo çünkü bizi:D en kötü ne olabilirki 3 4 yer geliriz,koymuyo artık bana

9. haftadan umutlu olmamız için yapılması gerekenler;

Sağlam ortasahayla çıkmalıyız. Bunun için kesinlikle çift önliberolar Cana ve Barış olmalı. Kanatlar Kewell, Pino forvet Baros olmalı. Arda olmayacak ama Arda fener maçlarında zaten iyi oynamıyor. Gökhan Gönül'e çalım attığını görmedim daha. Ne zaman üstüne gitse hep topu kaptırıyor.

Defans kusursuz oynamalı, Neill usta zaten hazır kıta. Yanında Servet veya Hakan Balta olur. İnsua solbek, Sabri sağbek.

Ortasaha çok önemli Kalli zamanındaki kupa maçında 0-0'lık maçta bu şekilde oynadık mücadele ettik ve galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Son 5-6 belki daha fazla sezondur her Kadıköy'deki maça çıkan ve her seferinde ortasahada ezilen Ayhan kesinlikle olmamalı. Mustafa Sarpta uzak dursun takımdan.

Kilit nokta ortasaha Cana-Barış.

Hoca değişmeden devam edilirse yeni bir hezimet kapıda demektir. İnşallah Ankaragücü'ne yeniliriz de hocanın değişme ihtimali daha fazla olur. Kan değişimiyle birlikte yeni bir havayla iyi skor alınabilir diye tahmin ediyorum..

Her Fener maçı öncesi hoca değiştirelim. Çok iyi olur. :o

Bu kadro ile

Ufuk

Serkan-Neill-Servet-İnsua

Sabri-Barış-Cana-Kewell

Misimovic

Baros​

Bizi ancak bu kadro kurtarabilir ama çok büyük ihtimal o maça sakatlıklar yüzünden bu kadro ile çıkamayacağız :D

Tahminim Misimovic,Kewell yada Baros'dan biri olmaz

Vardı ama yok artık

nereye kadar bu kan değişikliği durmadan kan değiştiriyoruz da ne oluyor..artık hoca değil futbolcular değişmeli suçlanmalı futbolculara niye birşey demiyorsunuz yeter artık gidecek ilk kişi futbolculardır rijkaard değil tamammı

Bu Macta 2 Farkli Maglubiyet benim icin Gaalibiyet sayilir...

nereye kadar bu kan değişikliği durmadan kan değiştiriyoruz da ne oluyor..artık hoca değil futbolcular değişmeli suçlanmalı futbolculara niye birşey demiyorsunuz yeter artık gidecek ilk kişi futbolculardır rijkaard değil tamammı

Oldu 25 tane oyuncu gönderelim 25 tane adam alalım. Öpücükle oluyor dimi bu işler. Bu kadro kötü falan değildir kardeşim kötü yönetilmektedir. Daha geçen sezonun başında bu kadroya "Tarihin en iyi kadrosu" diyenler de sizlerdiniz..

Kazanmamıza pek inanmıyorum ama Misimovic Misimovic gibi oynarsa Baros Kewell gününde olursa bir şansımız var diye düşünüyorum

Oldu 25 tane oyuncu gönderelim 25 tane adam alalım. Öpücükle oluyor dimi bu işler. Bu kadro kötü falan değildir kardeşim kötü yönetilmektedir. Daha geçen sezonun başında bu kadroya "Tarihin en iyi kadrosu" diyenler de sizlerdiniz..

katılıyorum.

Bu kadro ile

Ufuk

Serkan-Neill-Servet-İnsua

Sabri-Barış-Cana-Kewell

Misimovic

Baros​

Bizi ancak bu kadro kurtarabilir ama çok büyük ihtimal o maça sakatlıklar yüzünden bu kadro ile çıkamayacağız :D

Tahminim Misimovic,Kewell yada Baros'dan biri olmaz

Hacı bu nasıl :D

-------------------UFUK---------------------

SABRİ------NEİLL-----------SERVET-----İNSUA

--------------BARIŞ------AYHAN----------

PİNO------------------------------KEWELL

----------------MİSİMOVİC----------------

------------------BAROS-------------

ayhan,mustafa sarp,barış,h.balta kaleciler, daha sayıyımı orta sahada oynayan oyuncuların kalitesine baksana bank asya da oynarlar anca..niye oynamıyor misi bey?yinemi rijkaard suçlu?niye oynamıyor elano bey?arda kendini sakatlıyor.rijkaard mı suçlu?takımda 1 tane forvet yok..rijkaard mı suçlu?rijkaard ın istediği transferleri yapmıyorlar..rijkaard mı suçlu?h.balta resmen göz göre göre galatasaray ı avrupadan ediyo..rijkaard mı suçlu?keita satılıyor yerine beş para etmeyen pino alınıyor..rijkaard mı suçlu?kewell 5 maç var 10 maç yok..rijkaard mı suçlu?hiç bunların suçu yokmu bütün suç rijkaard ın mı?

İlk yarıdan bir umudum kalmadı.

Fark yemezsek iyi bence...

Geri
Üst Alt