Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

9.hafta yap bize bir kıyak Fenere de sende koysana Canaa :D :D olmadı ama bu kadar moral olsun beyler alıcaz maçı :D

Bence Fenerbahçe ile oynarken gidişatın kötü olması , iyi olmasından daha iyi daha tetikleyici olabilir.

Misi'nin bu maçta göstereceği bir kıpırdanma belki bir asist bugün kendisini bugun gelmiş gibi bi hale getirir.

Ben umutluyum.

Ama herşeye rağmen Arda olsun isterdim :(

önde pino-kewell-baros 3'lüsünü bırakıp geri kalan 8 oyuncuyla geride kapanmalıyız , kewell ve pino'da yeri geldiğinde kanatları sıkıştırarak fenerin kanatları etkisiz hale getirmeli. kontrayla da gol aramalıyız.

misimovic o zamana kadar yüksek bir form tutamayacağına göre bu maça onsuz başlamak doğru olur.

60'a kadar 0-0 maçın gitmesi avantajımıza.Gol atmış olursak bonus olur tabi.

Pino nun karşısında Santos olacak dimi o maçta. Sağ kanattan baya etkili olunabilir bence.

Artık umudum yok. Arda yerine Kewell'ı oynatırsak kontenjan sorunundan Mustafa Sarp kadroya giriyor.

Ya Insua yerine Hakan Balta oynayacak ya da Cana yerine Sarp.

Serkan'ı sol beke çekip, Cana'yı ilk 11 oynatmak gerekiyor. Ya da Pino yerine Aydın'la başlamak gerekiyor. Yani bu maçta illa Cana oynamalı. Mecburiyetten BAM üçlüsünden de Barış bu maç için iyi.

Serkan'ı sol beke çekip, Cana'yı ilk 11 oynatmak gerekiyor. Ya da Pino yerine Aydın'la başlamak gerekiyor. Yani bu maçta illa Cana oynamalı. Mecburiyetten BAM üçlüsünden de Barış bu maç için iyi.

Bekleyip göreceğiz başka sakatlar da verebiliriz.

Aydin bu macta dagitacak, Arda Turani tarihten silecek. :D

Saka bir yana, Aydin icin belkide futbol hayatinin en önemli maci (oynarsa). Ardanin yoklugunu ancak alt yapidan biri doldurur, ayrica benim kisisel istegim bu. Ama zorrrr. :)

Aydin bu macta dagitacak, Arda Turani tarihten silecek. :D

Saka bir yana, Aydin icin belkide futbol hayatinin en önemli maci (oynarsa). Ardanin yoklugunu ancak alt yapidan biri doldurur, ayrica benim kisisel istegim bu. Ama zorrrr. :)

Aydın'dan çok şey beklemeyin.

Arda gibi olmasını hele hiç.

Umut fakirin ekmeği değilmidir.

Sana inanmayanlar utansın Galatasaray.

Arda oynarsa 2-1 3-1 oynamazsa 2-0 3-0 gibi bir skor olur bence.Umarım döt olurum o ayrı konu yerim bu yazıyı inşallah ama 10 senedir oldugu gibi fazla bir ümidim yok.

Beyler ben aslinda cok degisik bi cevap vericem..

Bu gune kadar hic cevap yazmadim fenerv ve GALATASARAY maclarinda ama ilk defa yazicam..

Bu sene ligde benim dusuncem hersey tersine gidiyor;

1.Sivasin ilk hafta puan almasi son 5 senedir alamiyormus.

2. bjkin baya gol atmasi + quaresma ve gutiyi almasi

3. fenervin 2 seyircisiz maci yenmesi + sonunda forvet bulmasi

4. bursanin kac kac seneden sonra net bi skorla 2-0 samiyende yenmesi

5. eskisehirsporu yenmemiz...

Ve Suan Kimsenin fenervi yencegimizden hic umudu olmamasi ve 4-5 bile yiyebiliriz diye laflar donmesi. favori olmamamiz.

Bence bu maci biz bu sefer yanlis anlamayin ama fenerin yaptigi gibi bala gote alcaz ama yenilirsek rahat olun en az 2 fark en fazla 5 olur

Ama yenicez umudum war bu nedenlere dayali. . .

Bu dediklerimi herkez kafasinin bi kosesinde buldursun eminim ALLAH'in izniyle dogru cikacaktir.

Hayirlisi Olsun.

hee bu arada :D s.?..l.m$ fenervbahcee oooLeyy..

Yine yenileceğiz, bari fark yemesek.

Fark yiyeceğiz bari 5in üstünde yemesek demek lazım bence

ne hallere getirdiler bizi.Tehnik direktorsuz cikarsak bu maca belkide beraberlik alabiliriz!

Geri
Üst Alt