Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

-------------ufuk-------------

serkan------neill--------servet-----insua

----------cana--------barış----------

---------------elano--------------

sabri-----------------------------kewell

-----------------baros-------------

bana kalırsa bu kadroyla kolay kolay yenilmeyiz:),misimovic henüz alışamadı,böyle stresli bi maçta yine çok sönük kalır diye düşünüyorum,elano hazırsa her türlü oynamalı,geberik andre dos santos ve önünde stoch-özer den biri oynarsa,sağ tarafta sabri-serkan ikilisiyle maden buluruz ordan,aksi takdirde erken yiyeceğimiz bi gol sonucunda skoru hepimiz tahmin edebiliriz.

hep umutlu gidiyoruz yeniliyoruz bu sefer umutsuz gidicez bakalım ne olucak.

Elano'yu koyun daha.

Hakan oynamazsa 7 yabancı oluyor.

Insua oynayacaksa Aydın ilk 11 başlayacak.

Veya Cana yedek oturacak.

Elano yedek oturabilir farketmez.

Rjkaard nasıl bir 11 ile çıkacak çok merak ediyorum.

Bence Insua yedek olur.

Hiç dikkat etmedim sınırlamaya. Evet Hakan oynayabilir o zaman. Ya da Çağlar da oynayabilir iyileşmiş.

Bu başlıklardan korkuyorum.

Hiç dikkat etmedim sınırlamaya. Evet Hakan oynayabilir o zaman. Ya da Çağlar da oynayabilir iyileşmiş.

Çağlar'ın nasıl oynadığını bilmiyoruz.

İlk defa Fenerbahçe maçında denemek çok büyük risk.

Yunus Can'ın yazdığı kadro da olabilir.

---------ufuk----------

------neill--balta-------

sabri--------------çağlar

-------cana--barış------

pino------misi-------kewell

-----------baros----------

Hakan Balta o göbekle Kadiköy'de ezilir. :SS:

Erdem her şeyi çok iyi yazmışsın ama Mustafa Sarp'ı oynatmayı düşünmen dışında herşeye katılıyorum.

Bence;

Sabri-Neill-Servet-Hakan

Cana-Barış

Misimovic

Elano-Baros(c)-Kewell

11 i ile çıkmalıyız.

Haklısın. L. Cana'yı ilk 11'e koymanada sonuna kadar katılırım ama erken bir kırmızı karttan korkuyorum açıkcası. :)

1286643767897736.jpg

Elanoyu hiç sevmiyorum ama kendisini kanıtlaması için son şans verdim

Ve kontraatak futbol oynarsak bence topu kanatlara yaymada ara paslarında misimoviçten daha iyi olur

Kanatlardan durdur göbekten durdur kontraatakla vur

Haklısın. L. Cana'yı ilk 11'e koymanada sonuna kadar katılırım ama erken bir kırmızı karttan korkuyorum açıkcası. :)

Cana'ya bu maçla ilgili bilgiler verilirse,

Misal: Çok sert girme hakemler onlardan yana vs vs.

Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Cana'ya bu maçla ilgili bilgiler verilirse,

Misal: Çok sert girme hakemler onlardan yana vs vs.

Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Geçen sene keitaya da verilmişti ona çok kızıyorum bu konuda :mad: hakemin ve carlosun oyununa geldi çok çabuk

Bu arada yabancı sınırlaması benimde aklımdan çıkmış. Ama yine de Çağlar'ı deniyeceğini pek sanmıyorum. Hem İnsua'da Galatasaray'a geldiği günden beri hiç sırıtmadı bence. Tercihini yabancıdan yana kullanacağını sanmam. Bende çok merak ediyorum doğrusu kadroyu.

Balta değilde özellikle servet çok çuvallıyo bence kadıköy,de balta en azından gol atıyor.:D

Defansimiz cok berbat, nerden tutsan elinde kaliyor. Servet cok adam kacirir, basit toplari sisirir ve basit calimlar yer. Hakan iyice sismis, sakatliktan yeni cikti ve formsuz. Gökhan Zan ve Ali'yi zaten konusmaya bile gerek yok.

Vallah isimiz cok cok cok zor. :(

Ben Galatasaray forumundaym ve şu kadar fark yeriz, şöyle rezil oluruz gibi lafları burada görmek midemi bulandırıyor.Elalemin diline düşecek kadar küçülmedik biz.

Geçen sene keitaya da verilmişti ona çok kızıyorum bu konuda :mad: hakemin ve carlosun oyununa geldi çok çabuk

Frank Rjkaard ve Johan Neeskens ikilisi bu maçı aldıracak isimlerdir bize.

Buna inanıyorum.Geçen seneden ders çıkarmışlardır.

Defansimiz cok berbat, nerden tutsan elinde kaliyor. Servet cok adam kacirir, basit toplari sisirir ve basit calimlar yer. Hakan iyice sismis, sakatliktan yeni cikti ve formsuz. Gökhan Zan ve Ali'yi zaten konusmaya bile gerek yok.

Vallah isimiz cok cok cok zor. :(

Defans 4lümüz iyi bence;

Sabri/Serkan, Neill, Servet, Insua

Hakan hazır olmaz diye yazmıyorum.

Öyle bir sorun olmazsa Emre B. tarzındaki oyuncularıda olumsuz etkiler Cana'nın sahada olması. Çünkü Cana sinir bozucu bir futbol oynuyor rakip takımlar için. Hem şu gerçekten yola çıkarakta bu maçta yabancılardan çok şey beklememiz haklı olur; bu güne kadar aldığımız yabancılar hep lige iyi başlıyordu goller, asistler, iyi futbol vs... Ve biz Kadıköy için hep onlara göbek bağlıyorduk. Malesef hiçbiri Kadıköy'de bekleneni veremedi hatta vasata dahi ulaşamadı. Bu sene hala patlama yapmayı arzulayan yabancılarımız için büyük fırsat ve büyük motivasyon oluşturacak bir maç olacak bu derbi.

Defans 4lümüz iyi bence;

Sabri/Serkan, Neill, Servet, Insua

Hakan hazır olmaz diye yazmıyorum.

Servet tam bir saatli bomba. Dünde gördük bunu; ceza sahasi icinde basit calimlar yedi ve serbest vuruslarda hep adamini kacirdi.

Geri
Üst Alt