Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

Öyle bir sorun olmazsa Emre B. tarzındaki oyuncularıda olumsuz etkiler Cana'nın sahada olması. Çünkü Cana sinir bozucu bir futbol oynuyor rakip takımlar için. Hem şu gerçekten yola çıkarakta bu maçta yabancılardan çok şey beklememiz haklı olur; bu güne kadar aldığımız yabancılar hep lige iyi başlıyordu goller, asistler, iyi futbol vs... Ve biz Kadıköy için hep onlara göbek bağlıyorduk. Malesef hiçbiri Kadıköy'de bekleneni veremedi hatta vasata dahi ulaşamadı. Bu sene hala patlama yapmayı arzulayan yabancılarımız için büyük fırsat ve büyük motivasyon oluşturacak bir maç olacak bu derbi.

Bize maçı kazandıracak adamları yazıyorum katılırsınız heralde;

Rjkaard, Neeskens, Cana, Kewell, Neill, Baros, Sabri.

Onu bunu bilmemde bu sezon şampiyonluk kadıköyde kazanmakdan daha zor bence onun için pek sallamıyorum bu maçı:sad007:

Servet tam bir saatli bomba. Dünde gördük bunu; ceza sahasi icinde basit calimlar yedi ve serbest vuruslarda hep adamini kacirdi.

Neill arkasını toplar.

Cana da defansa yardım eder.

Defansımız orta sahamıza yakın olursa hiçbir sorun çıkmaz.

Neill arkasını toplar.

Cana da defansa yardım eder.

Defansımız orta sahamıza yakın olursa hiçbir sorun çıkmaz.

InsAllah arkadan oyun kurmaya felan calismaz. Basit oynasin yeter bana.

Oyun kurmayı bırak defansdan karşı 18,e kadar messi gibi yardırmayı deniyo bazen:D

Bize maçı kazandıracak adamları yazıyorum katılırsınız heralde;

Rjkaard, Neeskens, Cana, Kewell, Neill, Baros, Sabri.

Kesinlikle... Özellikle şu isimlerden Rijkaard, Neeskens ve Cana'nın performansları çok önemli. Rijkaard özellikle geçen seneki derbiden sonra %100 farklı psikolojik planlarla çıkacaktır bu maça diye düşünüyorum.

Sabri ise Arda'nın yokluğunda çok önemli... Çünkü sahada çetin ceviz birkaç futbolcumuzun bulunması şart. Geçmişte Lincoln, Nonda, Barış gibi tabir-i caizse pısırık futbolcuların pasif kalmaları hem bizde sinirleri gerdi ve hem psikolojik olarak fenerbahçe egemenliği altına girmemize sebep oldu. Sabri, Cana, Neill, Baros, Kewell gibi isimlerin oyunu domine etmeleri gerekir ama sinirlerine hakim olmaları şart. Neeskens'de buna kenardan katılacaktır zannediyorum.

Eğer teknik ekiplere iş düşerse Rijkaard & Neeskens koca bir adım önde diye düşünüyorum.

Geçen hafta herkesin aksine bizi avantajlı görüyordum ama Arda faktörü bizim için negatif oldu.

Geçen yıl Fb maçlarında çok kötü performans ortaya koysa da, bu yıl bize önemli artıları olabilecek bir oyuncuydu.

Geçen hafta herkesin aksine bizi avantajlı görüyordum ama Arda faktörü bizim için negatif oldu.

Geçen yıl Fb maçlarında çok kötü performans ortaya koysa da, bu yıl bize önemli artıları olabilecek bir oyuncuydu.

Arda olmadan da kazanabileceğimizi düşünüyorum.

Ama olmaması bizim için büyük bir eksiklik tabiki de.

Herşeyde bir hayır vardır belki bu şekilde kazanıcaz bellimi olur.

Yabancı sınırlaması kalksa fifty fifty yenebiliriz yerli oyuncular çok saçmalıyor orda hepsi yabancı olsa hiç takmaz bence daha doğrusu psikolojik olarak etkilenmezler.

ufuk-sabri-neill-ali turan-insua-cana-barış-misimoviç-serdar özkan-kewell-baros

mantıklı gibi duruyor.serdar feneri sever 2-3 golü var.:)

Metin bu maç çok farklı olacak.

İzleyip göreceğiz.

Hep izlemek istediğimiz oyunu göreceğiz.

Bize maçı kazandıracak adamlar kademe kademe = Servet, Barış-Cana, Pino-Kewell , Baros.

Çok kötü bir maç geçireceğiz büyük ihtimalle,2-3 farkla yenilgi normal olur şahsen.

Fb,nin bize karşı kadıköyde yakalamış olduğu bu trendi aynen bizde aslantepe,de onlara karşı yakalamalıyız anca o zaman susturabiliriz kuşları.

Fb,nin bize karşı kadıköyde yakalamış olduğu bu trendi aynen bizde aslantepe,de onlara karşı yakalamalıyız anca o zaman susturabiliriz kuşları.

9.hafta onları yendiğimizde konuşabilecekleri birşey kalmayacak.

"1" galibiyet lan, bir galibiyet yahu, çok mu şey istiyoruz? Savaşın, parçalayın bu maçı kazanın. Ben olsam ben bile ölümüne oynarım arkadaş. Siz neden yapamıyorsunuz bunu?

"1" galibiyet lan, bir galibiyet yahu, çok mu şey istiyoruz? Savaşın, parçalayın bu maçı kazanın. Ben olsam ben bile ölümüne oynarım arkadaş. Siz neden yapamıyorsunuz bunu?

Şu yazdıklarımızı okusalar veya sadece şampiyonlar ligi müziğini dinleseler yeter.

Şampiyonlar Ligi müziğini dinleyince çıkıp oynayasım geliyor gerçekten.

Geri
Üst Alt