Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygulama aboneliği mi yapmışlar abi nasıl mümkün olabilir bu.bunu gec benim apple uzerinden her gun 1 dolar 1 dolar para cekmisler Ekli dosyayı görüntüle 273582fazla gec olmadan iptal ettim
bana da cardi bir sekilde kopyalayip in app purchase'da kullaniyorlar gibi geldi. apple pay'i hacklemeleri imkansiz, zaten bu odemeler apple pay altinda gozukmuyor cunku benim hesabim altinda yapilmiyor baska bir id kullaniyor karti cok barizUygulama aboneliği mi yapmışlar abi nasıl mümkün olabilir bu.
Dün twitter'da bir şey okudum baya uzun flooddu da, Kamboçya'da bu iş için alı konulan Türkler varmış, iş ayağına getirip, tele, web neyse artık dolandırıcılık üzerine bildiğin kurs verip çalıştırılıyorlarmış zorla.dolandırıclık olaylarında inanılmaz bi patlama var özellikle insta, face,bunlara aracılık ediyor şikayet edince reklamı kaldırmıyolar bile inanılmaz bi yüzsüzlük şu platformlar kapatılsa gram üzülmem
Şöyle bir adam vardı bir ara.