Dolandırıcılık, Tele Pazarlama Hakkında

Modem çakıyorlar artık, sistem değiştirilmiş :asd: Bunların akıl hocası vizyonsuz kim acaba.

bunu gec benim apple uzerinden her gun 1 dolar 1 dolar para cekmisler 1735983420395.jpegfazla gec olmadan iptal ettim

Uygulama aboneliği mi yapmışlar abi nasıl mümkün olabilir bu.
bana da cardi bir sekilde kopyalayip in app purchase'da kullaniyorlar gibi geldi. apple pay'i hacklemeleri imkansiz, zaten bu odemeler apple pay altinda gozukmuyor cunku benim hesabim altinda yapilmiyor baska bir id kullaniyor karti cok bariz

dolandırıclık olaylarında inanılmaz bi patlama var özellikle insta, face,bunlara aracılık ediyor şikayet edince reklamı kaldırmıyolar bile inanılmaz bi yüzsüzlük şu platformlar kapatılsa gram üzülmem

dolandırıclık olaylarında inanılmaz bi patlama var özellikle insta, face,bunlara aracılık ediyor şikayet edince reklamı kaldırmıyolar bile inanılmaz bi yüzsüzlük şu platformlar kapatılsa gram üzülmem
Dün twitter'da bir şey okudum baya uzun flooddu da, Kamboçya'da bu iş için alı konulan Türkler varmış, iş ayağına getirip, tele, web neyse artık dolandırıcılık üzerine bildiğin kurs verip çalıştırılıyorlarmış zorla.

Şöyle bir adam vardı bir ara.

Geri
Üst Alt