- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
bıraktı forumuBerkay isoyu da dolandırmadi mi forumu bırakacağım diye ? Herşey beklenir ondan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bıraktı forumuBerkay isoyu da dolandırmadi mi forumu bırakacağım diye ? Herşey beklenir ondan
Parası değil salak yerine konma duygusu çok ağır abi, anlıyorum seniBir gün yaşlıca Hint fakiri gibi bir kadın geldi kapıya, cilalanacak metal eşyanız var mı diye sordu (tencere, çaydanlık falan işte). Lan diyorum 90'larda mıyız ne alaka? Hayatımda ilk defa gördüm bu devirde böyle bir şeyle kapıya geleni. Annem de niyeyse boşluğuna geldi herhalde bir tane eski çaydanlık var diye gitti kapıyı da örttü. Anne dedim kadının tipinde meymenet yok buna mı güveniyorsun? Olsun boşver giderse gitsin dedi. Neyse çaydanlığı verdik. Aradan birkaç saat geçti poşetin içinde geri getirdi. Benimle saçma salak bir para pazarlığı yapmaya başladı. Neyse dedim verdim 75 lirayı gitti. Ama işte asıl mallık bende, aradan 5 dk geçtikten sonra dur bir bakayım şu çaydanlığa dedim, hiçbir değişiklik yok. Bir güzel götürüp getirme parası olarak karıya 75 lira vermiş oldum.
Para bir şey değil, 75 lira lafı bile edilmez de o anda öyle bir sinirlendim ki, sokağa çıktım arıyorum karıyı ama iyi ki karşıma çıkmamış. Öyle bir gözüm döndü ki elimde bıçak var şu an bunları yazamıyor bile olabilirdim. Sinir hastası falan değilim ama böyle şeyler olduğu zaman çok farklı bir adam haline geliyorum.
Unsalin paralari yerken benÜnsal gitmeseydi @Serkan Şafak yazardi herhalde.
burnu 1 cm falanmıydıTinderdan eşleşip buluştuğum kız dolandırıcı çıkmıştı öyle bir shoplamıştı ki kendini buluşmaya gidince tanıyamamıştım. Burnu benim ereksiyon olmamış halimden uzundu. Siz siz olun sağ sol açıdan görmeden inanmayın online da
burnu 1 cm falanmıydı
kızı mı yollucan rtaşÖzelden yollayım mı?
Liboşluğun sirasi degil !!!Sahtekar dolandırıcı alçak sahne senindir. @Serkan Şafak
Noldu 500 bin tl uçtu muOrtaklarimdan birisi senetleri alıp kaçtı. 500 000 TL. Poliste savcılıkta birşey yapmadı.
bıraktı forumu
Gerçek mi espiri miBerkay isoyu da dolandırmadi mi forumu bırakacağım diye ? Herşey beklenir ondan
Dolandiracagi çok adam vardır onun. 3 kagitcinin piri
Gerçek mi espiri mi
Avatar Caps sakasi yapamiyom sana yav avatar bulmamiz lazim sana.
Recep kolpalama konusunda ustat birisi bilemedim.@recep smodun iddasiydi kolpa mi gerçek mi o bilir ..fil hafizaliyimdir unutmam 2 sene önceki Oscar konusundaydi galiba